Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2a24cw.png

https://www.gscimbom.com/forum/f191...i-arsiv-19-a-167478/index531.html#post9733405

Bosuna demedik bunu.

dursun basganım olsaydi marceloyu alırdı.. başkanımi özledim

4 aydır takıma maaş ödenmiyor, transfer diyorsunuz.

Dua edin de elimizdeki oyuncular o kadar karaktersiz değiller. Frank Ribery gibi olsalar, şimdiye dek bırakıp gitmiş olurlardı.

Öncelik kendi oyuncularımız olmalı tabii. 4 aydır maaş alamamaları rezillik. Dursun denen malın rezilliği. Bir de çıkıp mali durumumuz iyi falan diyordu. Ama sol bek almazsak şampiyonluk çok zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz'e şimdiden bu kadar yükleniyorsunuz ya vallahi pes. Adamın ne demesini bekliyordunuz tek kuruş borcumuz yok Real Madrid gibi kulubüz yakında Neymar için transfer çalışmalarına da başlayacağız mı demeliydi? Pollyanacılık oynamaya gerek yok. Adam başkan seçilmeden önce şeffaf olacağız demişti zaten. Bi durun adam bi nefes alsın yahu başarısız olursa eleştiririz ama bu kadar acımasız olmaya da gerek yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada kimse Mustafa cengize yüklenmiyor.Çok doğal bir şekilde bir, iki eleştiri olmuştur.Ne var bunda..Bir kişi burak elmasa çapsız diyor ki bence yanlış bir ifade..Ama bunu fırsat bilen bir grup genelleme yaparak yorum yapıyor.Ortalığı karıştırıyor..Doğal olarakda sinirler geriliyor.

Gayrimenkulda kalmadı ortada bu sefer tamamen iflasa doğru gidiyoruz bazıları şaka sanıyor durumu, dursun denen cibiliyetsiz koca çınarı 2,5 yılda emdi tüketti ortada hiç bişey kalmadı borç dışında hala transfer istiyolar

Şuan kadroda tek eksik sol bek, Fatih hoca Latovlevici, Linnes ile işletir taktiği.

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Latov
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

(Denayer, Linnes, Donk, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren)

Fatih Terim​

Şu kadroya şampiyon olamaz diyen art niyetlidir.

4 aydır takıma maaş ödenmiyor, transfer diyorsunuz.

Dua edin de elimizdeki oyuncular o kadar karaktersiz değiller. Frank Ribery gibi olsalar, şimdiye dek bırakıp gitmiş olurlardı.

4 ay olayına şahsen inanmıyorum. Belki selçuk'un, eren'in filan ödenmemiştir ama özellikle ndiaye, feghouli, maicon gibi satış yapabileceğimiz oyuncuların parası kesin ödenmiştir. Öyle bir hata yapmazlar.

Yav ben anlatamıyorum herhalde.Benim eleştirdiğim konu transfer yapılması değil.Yaklaşık 10 yıldır göreve gelen her başkan kendinden önceki başkanı kötüleyip enkaz edebiyatı yapıyor.Mustafa cengizinde söylemlerinden edindiğim izlenim Mayısa kadar enkaz edebiyatı yapacağı yönünde bunu eleştiriyorum.

Tamamdır. Eğer tezin yahu kardeşim aday olurken bunalrı bilmiyordunuz madem edebiyat yapacaktınız neden bunu adaylıkta ya da seçim sürecinde söylemediniz de şimdi söylüyorsunuz ise katılırım sana.

4 ay olayına şahsen inanmıyorum. Belki selçuk'un, eren'in filan ödenmemiştir ama özellikle ndiaye, feghouli, maicon gibi satış yapabileceğimiz oyuncuların parası kesin ödenmiştir. Öyle bir hata yapmazlar.

Gomis'in parasını ödemeyen kimsenin parasını ödememiştir.

yabanci oyuncularin sözleşmesinde zaten özel maddeler vardir, ödemeleri zamanın da yapılır onlarin. yerli leşlerimizin gidecek baska yerleri yok, ses cikartamazlar

Hatirlatmak isterim Dursun secildiginde bin bir palavra ile karsimiza cikmisti. Yok Galatasarayin mali durumu iyi, yok istedigimiz her futbolcuyu alacak güce sahibiz vs vs.

Belki Mustafa Cengiz'in veya Burak Elmas'in dedikleri hosuna gitmemis olabilir ama adamlar realiteden uzak yorumlarda bulunmadi en azindan simdiye kadar.

Basit bir örnek, Dursun secildikten sonra Ibrahimovic haberleri cikti ve haftalarca bu haberleri yalanlama geregi duymadi ne kendisi ne de yönetimden biri. Haftalarca taraftar umut icinde bekledi böyle denli bir transferi. Sonu hüsran.

Ayrica 4 ay geriden geliyoruz demeleri enkaz edebiyati degildir benim gözümde, durum tespiti gibi birsey. Adamlar cikip bariz bir sekilde yok öyle birsey yalan bunlar Galatasarayin mali durumu cok iyi diye kameralara Dursun gibi utanmadan yalan mi söylesinler. Bunu mu istiyorsunuz.

Biraz tutumlu olun yav adam baskan secileli 6 gün olmus, mazbatayi alali 2 gün mü ne oldu. Pes yani pes.

dursun başkan çok güzel bir mali tablo bıraktı bize kendisine teşekkür ediyoruz, göreve geleli çok oldu borçları ödeyememiz transfer yapamamız tamamen bizim suçumuz demeleri lazım galiba

O zaman en başta deki klübün durumuna göre bakarız diye kimse silah dayamadı bunları soyle diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ben gelir gelmez dunya yildizlari mi getirecem dedi. Mali durumlari duzeltmek istiyoruz dedi. Adam geleli daha kac gun olmus. Dediklerini yapmazsa taraftar bunu unutmaz zaten.

Klüpteki futbolcularımızın paraları bile doğru düzgün ödenmemişken siz bir de doğru düzgün transfer mi bekliyorsunuz.El insaf adamlar göreve geleli 1 hafta bile olmadı.Dursun gibi istersek Messi veya Neymar'ı bile alabiliriz mi demeliydi.

Bazı arkadaşlar çok memnuniyetsiz hakkatten.Bu neye benziyor biliyor musunuz?Anne babasının maddi durumu yetersiz olmasına rağmen ailesinden pahalı oyuncaklar ve eşyalar isteyen çocuklar gibisiniz vallahi.Buradaki yorumları okuyunca aklıma bu benzetme geldi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt