Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçilmeden önce söylüyordu bunları dünya yıldızları oynamalı diye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman en başta deki klübün durumuna göre bakarız diye kimse silah dayamadı bunları soyle diyeTaraftara sorsan onlar da dunya yildizlari oynamali der para olmayinca hangi dunya yildizini getiriyosun.
Mustafa Cengiz'e şimdiden bu kadar yükleniyorsunuz ya vallahi pes. Adamın ne demesini bekliyordunuz tek kuruş borcumuz yok Real Madrid gibi kulubüz yakında Neymar için transfer çalışmalarına da başlayacağız mı demeliydi? Pollyanacılık oynamaya gerek yok. Adam başkan seçilmeden önce şeffaf olacağız demişti zaten. Bi durun adam bi nefes alsın yahu başarısız olursa eleştiririz ama bu kadar acımasız olmaya da gerek yok.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayrimenkulda kalmadı ortada bu sefer tamamen iflasa doğru gidiyoruz bazıları şaka sanıyor durumu, dursun denen cibiliyetsiz koca çınarı 2,5 yılda emdi tüketti ortada hiç bişey kalmadı borç dışında hala transfer istiyolar
4 aydır takıma maaş ödenmiyor, transfer diyorsunuz.
Dua edin de elimizdeki oyuncular o kadar karaktersiz değiller. Frank Ribery gibi olsalar, şimdiye dek bırakıp gitmiş olurlardı.
Yav ben anlatamıyorum herhalde.Benim eleştirdiğim konu transfer yapılması değil.Yaklaşık 10 yıldır göreve gelen her başkan kendinden önceki başkanı kötüleyip enkaz edebiyatı yapıyor.Mustafa cengizinde söylemlerinden edindiğim izlenim Mayısa kadar enkaz edebiyatı yapacağı yönünde bunu eleştiriyorum.
4 ay olayına şahsen inanmıyorum. Belki selçuk'un, eren'in filan ödenmemiştir ama özellikle ndiaye, feghouli, maicon gibi satış yapabileceğimiz oyuncuların parası kesin ödenmiştir. Öyle bir hata yapmazlar.
Burak Elmas herkesin moralini bozdu![]()
Para koyarak
Gomis'in parasını ödemeyen kimsenin parasını ödememiştir.
Hatirlatmak isterim Dursun secildiginde bin bir palavra ile karsimiza cikmisti. Yok Galatasarayin mali durumu iyi, yok istedigimiz her futbolcuyu alacak güce sahibiz vs vs.
Belki Mustafa Cengiz'in veya Burak Elmas'in dedikleri hosuna gitmemis olabilir ama adamlar realiteden uzak yorumlarda bulunmadi en azindan simdiye kadar.
Basit bir örnek, Dursun secildikten sonra Ibrahimovic haberleri cikti ve haftalarca bu haberleri yalanlama geregi duymadi ne kendisi ne de yönetimden biri. Haftalarca taraftar umut icinde bekledi böyle denli bir transferi. Sonu hüsran.
Ayrica 4 ay geriden geliyoruz demeleri enkaz edebiyati degildir benim gözümde, durum tespiti gibi birsey. Adamlar cikip bariz bir sekilde yok öyle birsey yalan bunlar Galatasarayin mali durumu cok iyi diye kameralara Dursun gibi utanmadan yalan mi söylesinler. Bunu mu istiyorsunuz.
Biraz tutumlu olun yav adam baskan secileli 6 gün olmus, mazbatayi alali 2 gün mü ne oldu. Pes yani pes.
O zaman en başta deki klübün durumuna göre bakarız diye kimse silah dayamadı bunları soyle diye
Para koymadan bu işler olmaz tsort satarak anca bir oyuncunun parasını ödersin yada kredi çekip iyice uçuruma suruklenirsinDursun gibi yani, peki.