Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feggguliii

LyQvL1.jpg

Ben bu kadar potansiyeli olupda kulanilmiyan baska bir kulüp görmedin...
su takima halka acsalar ilk senesinde en az 200 bin kisi üye olur...

Sol bekte ibre Watford'lu Jose Holebas'a döndü. Radyospor'a konuşan Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, 33 yaşındaki oyuncunun Cimbom'a çok yakın olduğunu söyleyerek, "Holebas, Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

Holebas'ın sezon sonuna kadar kiralık oynaması planlanıyor. Anlaşılırsa devam edecek. Kiralama bedeli olarak 600 bin Euro'dan bahsediliyor. Holebas da yarım sezon için 900 bin euro alacak" dedi.

Yunan Gazeteci Johnny Georgopoulos, Jose Holebas'ın Galatasaray'a Yakın Olduğunu Soyledi | 90min

böyle bir haber var, bilemiyorum. Spinazallo'nın da Juventus'a döndüğü haberleri var. İkisinden biri olabilir belki

@Burak__Elmas

Cok güzel fikir! İlk adayım @behzatuygur

Behzat Uygur @behzatuygur
Sonrası için şöyle bir önerim var her @GSStore da bir ünlü satış yapsın.. ne dersiniz? :)

Toplam ciro 15 m TL yi bulmuş mudur acaba? Metin Oktay forması almaya gittim kalmamış bende polar aldım

transfer yapılamayacak sanırım neyse sağlık olsun

Ben transfer meraklisi degilim ama takimdaki eksikleri yazmadan da gecemem. Bu iş Hakan-Lato ile olmaz, Basak, fener, bjk maclarinda sol kanadimiza tecavuz ederler.

Gelelim forvet konusuna, diyelim ki sezonun sonlarina dogru icerde oynayacagimiz basak macinda Gomis sakat veya cezali, Eren'e guvenen var mi? Buyuk takimda, sampiyon olmak isteyen ve hedefleri olan bir takimda boyle sorunlar olmamali.

Basak'in forvetlerine bakin: Adebayor, Bajic, Mevlut, Napoleoni, Batdal, kanat oyunculari: Elia, Visca, Arda, Kerim Frei.

Besiktas artik sampiyonlar liginde daha az mac oynayacak, Basak herkesi tokatliyor, Fener de iyi gidiyor, Trabzon arkadan geliyor.

Fatih Hoca takimin basinda olsa da bu takima 2 transfer sart. Gidip 7-8 milyona bonservis odeyip yillik da 2-3milyon vermeyecekler zaten, en fazla 400-500bine oyuncu kiralayacaklar.

Son düzenleme:
O kadarsa çok azmış be. CL maçları günlerinde 1-2 m TL ciro haberleri veriliyordu zamanında

Tahmin sadece, bakarsın 20-25 m tl cıkar bilemiyorum. Ama mantıken 200 bin kisi ortalama 30ar tl bıraksa 6 m tl yapar. Mac gunu de 2 m tl yapsak 8 m tl toplam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadigim Linnes niye bu kadar cabuk göz ardi ediliyor.

Ligin ilk yarisinda Tudor denen manyak adami durduk yere birden kesene kadar takimin en iyi oyuncularindan biriydi kimse unutmasin bunu.

Ben Linnes'in cok iyi veya ideal bir sol bek oldugunu savunmuyorum kimse yanlis anlamasin ama Lato'ya kaldik Lato'ya kaldik diye dert yanacagimiza Linnes den niye faydalanmiyoruz.

Linnes Lato dan en az 5 kat daha iyi bir futbolcu. Yetersiz mi? Evet ama transfer olmayacaksa el mecbur, bence sezon sonuna kadar az cok idare edebiliriz Linnes ile orada. Sezon sonu da iyi bir sol bek aliriz olur biter. Illa sol ayakli diye Lato denen kazmayi oynatmaya gerek yok. Sag ayakli Linnes'i sol ayakli Lato ya 10 kere tercih ederim ben.

Toplam ciro 15 m TL yi bulmuş mudur acaba? Metin Oktay forması almaya gittim kalmamış bende polar aldım

twitterda gördüm ,metin oktay formaları tükenmiş

Benim anlamadigim Linnes niye bu kadar cabuk göz ardi ediliyor.

Ligin ilk yarisinda Tudor denen manyak adami durduk yere birden kesene kadar takimin en iyi oyuncularindan biriydi kimse unutmasin bunu.

Ben Linnes'in cok iyi veya ideal bir sol bek oldugunu savunmuyorum kimse yanlis anlamasin ama Lato'ya kaldik Lato'ya kaldik diye dert yanacagimiza Linnes den niye faydalanmiyoruz.

Linnes Lato dan en az 5 kat daha iyi bir futbolcu. Yetersiz mi? Evet ama transfer olmayacaksa el mecbur, bence sezon sonuna kadar az cok idare edebiliriz Linnes ile orada. Sezon sonu da iyi bir sol bek aliriz olur biter. Illa sol ayakli diye Lato denen kazmayi oynatmaya gerek yok. Sag ayakli Linnes'i sol ayakli Lato ya 10 kere tercih ederim ben.

fatih hoca solbek sol ayaklı olmalı diye saçma bi takıntıya yöneldi bence o konuda,dogruyu bulacaktır

İnşaatta çalışıp öğle arasında Store'ye uğrayıp alışveriş yapan vefalı bir kardeşimiz.

35PSII.jpg

Öncelik oyuncularin maasi olmali

Ayrica dursun'a sesini cikarmayanlar daha 1 hafta önce gelmis baskana yükleniyor,adamin ilk icraati tuttu gsstore'lar dolup tasiyor bos konusacaginiza destek verin

Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?

madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.

Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok? :confused:

Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?

madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.

Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok? :confused:

https://www.youtube.com/watch?v=13fMQzaGfBU

kulubun su an yaptigi tam olarak bu
m cengizin verecek parasi yoksa hayatta baskan olamaz
o da dursun gibi parasini koyacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt