- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
seviyorum senin altyapı sevdanı Sergen
2000lilerin fiziki gelişimi tam olsa idi,transfer ihtiyacımız yoktu.o videodaki 8 numarayı sebepsiz yere göndermiş şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seviyorum senin altyapı sevdanı Sergen
Mont guzelmis renktas nereden aldin?feggguliii
![]()
Toplam ciro 15 m TL yi bulmuş mudur acaba? Metin Oktay forması almaya gittim kalmamış bende polar aldım
Sanmıyorum, 5-6 m tl civarıdır bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadarsa çok azmış be. CL maçları günlerinde 1-2 m TL ciro haberleri veriliyordu zamanında
ibrahim yeter ibrahim başlayacam şimdi dursununa. psikopat mısın kuş musun nesin anlamadım. turşu herif kulübün ecdadını ellemiş gelmişsin burda hala dursun diyorsun.S.a Dursun’u özledik diyenler?
Toplam ciro 15 m TL yi bulmuş mudur acaba? Metin Oktay forması almaya gittim kalmamış bende polar aldım
Benim anlamadigim Linnes niye bu kadar cabuk göz ardi ediliyor.
Ligin ilk yarisinda Tudor denen manyak adami durduk yere birden kesene kadar takimin en iyi oyuncularindan biriydi kimse unutmasin bunu.
Ben Linnes'in cok iyi veya ideal bir sol bek oldugunu savunmuyorum kimse yanlis anlamasin ama Lato'ya kaldik Lato'ya kaldik diye dert yanacagimiza Linnes den niye faydalanmiyoruz.
Linnes Lato dan en az 5 kat daha iyi bir futbolcu. Yetersiz mi? Evet ama transfer olmayacaksa el mecbur, bence sezon sonuna kadar az cok idare edebiliriz Linnes ile orada. Sezon sonu da iyi bir sol bek aliriz olur biter. Illa sol ayakli diye Lato denen kazmayi oynatmaya gerek yok. Sag ayakli Linnes'i sol ayakli Lato ya 10 kere tercih ederim ben.

Bu başkanın dursunu aratacağını düşünüyorum, Dursunu sevdiğimden değil canım kardeşim.ibrahim yeter ibrahim başlayacam şimdi dursununa. psikopat mısın kuş musun nesin anlamadım. turşu herif kulübün ecdadını ellemiş gelmişsin burda hala dursun diyorsun.
Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?
madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.
Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok?![]()