Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
olursa fena mı olur heis
elbette çok çok güzel olur ama umudum yok. hayırlısı diyelim. insallah senin dedigin olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olursa fena mı olur heis
cihan yine yeniyordu önüne geleni tabi leipzigli cihan geçen senekinin aynısıysa
GSC App
banlayın bunu yazık lan feg gomis paramız ödenir diye gs strorelere doluşmuş diyor allahın eziği hangi takımı tutuyorsa
ana avrat küfür edeceğim ben ceza alacağım yokmu bir moderasyon gelsin incelesin attığı mesajı.
Ne zaman soyledi renktaş
en büyük transfermiz lato olacaktır
Bugün yedigin hurmalar yarin kicini tirmalar.
Bak bunu yüzüne vururum ha bir kac hafta sonra![]()
Feguli çok tatlı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla dostum editlemiş mesajını lakin öyleydi incelerlerse görürler.Geliyorlar kendi çaplarında salak salak konuşuyorlar bu forumda.Başka takımı tutarsın eyvallah yanlız bizden iyi durumda kimse değil.25 milyona oyuncusunu satıp3 milyona 30 küsür yaşında adam alan var uefadan resmen oyuncu satamandan oyuncu alamazsın diye uyarılan ve incelenen güzide klübümüz var.
Jupp Derwall gibi adamı getir millet çamur sahada oynarken sen çim sahada oyna.Antrenman aletlerinden dönemin en meşhur sol kanat kalecisini al getir.
Yarı final oyna
Senelerce şampiyonlar ligine kal çeyrek final 2.tur oyna
Uefa kupasıyla taçlandır üstüne tarihin en iyi real madridini yen süper kupayı al
4.Yıldızı tak
Galatasarayın borcu var yaaawwww.Diye çoluk çocuk satılık gazeteci hatta klübün başkanları yönetim kurulu üyeleri konuşsun...
Kardeşim borcumuz varda 40 milyon $ borçla devir aldı rahmetli klübü .....attı efsane başkan oldu..Mustafa cengizde rahmetliye yakın kafada bu adamdan hiç bir şey olmaz şampiyon oluruz Fatih Terim yada Galatasarayın genlerinde olan winnerlik...Ama x bir başkan çıksın artık paramız var kardeşim transfer önemli değil ite köpeğe çoluk çoçuğa malzeme vermesin yeter artık para muhabbetleri konuşmaktan futboldan uzaklaştırdılar bizi yıllardır...
Fake oldugun cok belli kardesFeguli çok tatlı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimin fake bilmiyorum ama tapatalktan Mustafa Sevim takipcisiKimin fake isin heis.
Mustafa Sevim Burada size bir cevap hakkı doğuyor sanırsam.Kimin fake bilmiyorum ama tapatalktan Mustafa Sevim takipcisigscflorthatti
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi