Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcuk var donk var onlardan verim alabiliriz diyip satar ndiayeyi, terim zaten eskileri oynatmayi sever

Valla Terimin öyle düşüneceğini hiç sanmıyorum. Sonuçta göz var izan var iki oyuncununda kalitesi belli. Hele rakip olarak Şenol Güneş varken ya sattırmaz illa satılacaksa da transfer ister. Şenola veya aykuta bu seneyi kaybetmeyi yediremez

Bin kişi yazdı bu soruyu ve kimsede cevap vermiyor galiba...

Burç 345 milyon dolardan 190 milyon dolara indirildi (bana borçu)

Gerisi sermaye artırımı için kunlanıldı ki fon bölümünde halen bir miktar duruyor son sermaye artırımı için. (100milyon TL den 600 milyon tl sermaye için)

Tam dursun dan beklenen saçmalık, borcu azaltsın tamam da sabit giderlerini ayırdıktan sonra kalan parayla borcunu ödersin. Paran varken futbolcuya borç takmak nedir ya

O değil de bu adam bu zekayla nasıl zengin olmuş, ve nasıl batmamış, Allah ın mucizelerinden biri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla Terimin öyle düşüneceğini hiç sanmıyorum. Sonuçta göz var izan var iki oyuncununda kalitesi belli. Hele rakip olarak Şenol Güneş varken ya sattırmaz illa satılacaksa da transfer ister. Şenola veya aykuta bu seneyi kaybetmeyi yediremez

transfer yapmazsa biteriz zaten

Fatih hoca kendine gelsin öyle şey olmaz selçukla tolgayla donkla gitmez bu gemi. Yönetime de ilk eksi puanını yazıyorum.

------------Fernando-------------
Garry-----------------------Yasin
------Feghouli---Belhanda-----
-------------Gomis---------------

R.I.P Fernando

Ulan bari Stoke City Imbula 'yı geri çağırsın Imbula +7-8 milyon € bonservisle satalım Ndiaye 'yi

Bernat(7-8 milyon €)

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Bernat
Imbula-Fernando
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
Gomis​

Ama işte hayaller hayatlar ...

Tam dursun dan beklenen saçmalık, borcu azaltsın tamam da sabit giderlerini ayırdıktan sonra kalan parayla borcunu ödersin. Paran varken futbolcuya borç takmak nedir ya

O değil de bu adam bu zekayla nasıl zengin olmuş, ve nasıl batmamış, Allah ın mucizelerinden biri

Otel sektörü ile spor sektörü bir değil ki :)
İki tarafın gece gündüz kadar fark var. Otelcilik de üstelik adamın 30-40 yıllık tecrübesi olduğu gibi eğitiminide almış.

Ben şimdi ne bileyim bir berbere gel takım ebesisi dik hazırla desem çöp torbasıyla gezerim herhalde.

Evet Ndiaye gitti arkadaslar, aglama zamani, sampiyonluk gitti, kulüp bitti, herseyi kapatip gidelim 20 transfer yapmazsak degilmi? Aglayin bebeler.

O degilde, insanlar Mbia fln diyor, allahtan siz yapmiyorsunuz transferleri.

Imbula 'nın bize gelmeye niyeti vardı sanırım yazın

Stoke City Imbula 'yı geri çağırsın Ndiaye + 7*8 milyon bonservis ile çözelim bu işi

Yoksa şurda 4 günde orta saha aramak zorunda kalmayalım ...

Mehmet Ayan: "Badou Ndiaye için 4 kaynaktan teyit ettirdim, teklif var. 18 milyon Euro diyen var. Ama Fatih Hoca çıldırmış duyunca. 'Hayır' demiş."

Evet Ndiaye gitti arkadaslar, aglama zamani, sampiyonluk gitti, kulüp bitti, herseyi kapatip gidelim 20 transfer yapmazsak degilmi? Aglayin bebeler.

O degilde, insanlar Mbia fln diyor, allahtan siz yapmiyorsunuz transferleri.

yeri nası dolcak
onu da söleseydin
selcuk ve donk deme sakın

Ulan daha bugün açıklama yaptınız teklif var ama satılmayacak diye. Bu adamın zamansız gidişi yıkım olur bize. Transfer beklerken çıkan gelişmeye bak.

Otel sektörü ile spor sektörü bir değil ki :)
İki tarafın gece gündüz kadar fark var. Otelcilik de üstelik adamın 30-40 yıllık tecrübesi olduğu gibi eğitiminide almış.

Ben şimdi ne bileyim bir berbere gel takım ebesisi dik hazırla desem çöp torbasıyla gezerim herhalde.

parayı yönetmek her işte aynıdır. Senin dediğin futbolcudan anlamaz onu anlarım. Gelen her başkan sporun içinden mi geliyor. bu hıyarın kendi işinde batmaması mucize. Neyse dursuna üzülecek değilim, ağzımıza sıçtı, beter olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt