Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun ndiayenin gitmesi degil sorun yerine oyuncu almayıp leşcuk denen adamın oynayacak olması

1 senedir solbek alamayan klup 3 gunde orta saha bulur mu soru işareti

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi oynarsa mayıs 2019dan önce sözleşmesini yenilersin zaten. Nesi saçma? Tüm dünyada böyle yürüyor zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yapma yav?

Okuduğum kadarıyla benzer işi Feghouli'de de yapmışlar. 2 yıl sonra oyuncu ayrılmak isterse ödenen bonservis bedelini getirince serbest kalabilir.

Bütün dünyada işler böyle yürüyor değil mi?

Sol bek alsınlar yeter gelen paranın bir kısmı ile başka temennim yok takıma güvenmek zorundayız. Transfer ile şampiyon olunmaz veya kaybedilmez benim görüşüme göre.

Badou'ya laf atanlar rakip orta sahamizi tecavuz ettiginde susup konusmasinlar.

Fransa ikinci liginden Cyprien tarzinda biri alinsin diyecegim de isim ve tecrubden dolayi yine Selcuk oynar.

Asamoah+Fellaini gelecekse Ndiaye’yi 18 milyon euroya İngiltere’ye sırtımızda taşırdık ama 3 gün içinde ne hamlesi yapacaklar merak ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler Hasan Kabze nin beşiktaşa 2 gol attigi macin tamamini nerden bulabilirim.

Yeni yönetim mikrofan sevdalılarıyla dolu . Ndiaye yi 1 aydır istiyor adamlar . Kafası şimdi mi karışmış . Adamı sattık sakatlanmasın diye oynatmıyoruz deyin oyuncuyu taraftara karşı yem etmeyin

3 gün içinde Ndiaye nin yerini içimizden doldururuz haberi gelir anca

ndiaye satıldıysa gecen hafta satılmıstır bence,aklen yani.önce fikirlerde...hemen yerini doldurmalıyız.

Bu arada sene başında da İngiltere'den teklif alan oyuncu neden o zaman Galatasaray'ı tercih etti de şimdi ayrılmak istiyor. Bunu da bir düşünmek lazım.

Ndiaye de giderse acil transferler lazim ama sanmiyorum.

Sene olmus 2018 orta saha'da Selcuk oyniyor.

Bundan sonra hic kimse bana hikaye anlatmasin.

Beyler ndiaye gitmesine gitsin ama yerine adam gelmezse ikinci devre de orta saha faciasını düşünebiliyor musunuz ? Gene geçen seneki gibi elini kolunu sallayan kordon boyunda yürür gibi orta sahamizi geçecek gene biz kriz geciricez izlerken. İyi para veriyorlar ama büyük risk. Kimse Tolga fln demesin arşivlere bakın Tolga memnuniyetsizligini görürsünüz

Ndiaye gider oyuncu gelmezse camia karışır
Yönetim kurulundan birinin istifa ettiği söyleniyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt