Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yönetim mikrofan sevdalılarıyla dolu . Ndiaye yi 1 aydır istiyor adamlar . Kafası şimdi mi karışmış . Adamı sattık sakatlanmasın diye oynatmıyoruz deyin oyuncuyu taraftara karşı yem etmeyin

stoke city bütün yaz imbulayı vermedi bize,sonra tolusea kiraladı.ve biz şimdi alternatif almadan ndiayeyi onlara veriyoruz.baya keriz oluyoruz bu durumda.

Anlamıyorum, anlamakta güçlük çekiyorum yahu! Böyle bir sinerji yakalamışsın, Terim gelmiş, yeni yönetim gelmiş, taraftar store lara akın etmiş ve camia şampiyonluk için bu kadar kenetlenmişken neden ayağımıza sıkıyoruz? Yeri doldurulabilir mi 3 gün içinde? 2 aydır solbek alamayan bir klüp iyi bir orta saha bulabilir mi? Çok canım sıkıldı bu duruma. Gerekirse şampiyon yap öyle git denir tutulur oyuncu bir şekilde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Sneijder - Yasin ve Muslera ile şampiyon olduk bu işler sinerji işi en azından birliktelik sağlayabilen bir hoca da mevcut, karamsar olacak bir durum yok. Lig değişti o günden bugüne ama hala üstünüz Anadolu takımlarından, kendi evinde de yenilme bir zahmet büyük maçları yeterli.

Eee niye bu kadar oyuncu aldın demezlermi insana

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftar ve daha da önemlisi secim senesi olduğu için galiba.

Gerizekalılar erken baskın seçime girip kendi kendilerini mat et gerci ama ya neyse

Anlamıyorum, anlamakta güçlük çekiyorum yahu! Böyle bir sinerji yakalamışsın, Terim gelmiş, yeni yönetim gelmiş, taraftar store lara akın etmiş ve camia şampiyonluk için bu kadar kenetlenmişken neden ayağımıza sıkıyoruz? Yeri doldurulabilir mi 3 gün içinde? 2 aydır solbek alamayan bir klüp iyi bir orta saha bulabilir mi? Çok canım sıkıldı bu duruma. Gerekirse şampiyon yap öyle git denir tutulur oyuncu bir şekilde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes üzgün ama adam ben oynayamam dediyse ne yapabilirsin çok zor durum..

3 aydır parasını alamıyormuş galiba rest çektiler fifaya gideriz diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerbahceliler ali kocu bekliyo.biz kimi bekleyeceğiz,basaksehiri desteklerken

Kariyerinin en verimli yaşı , 4 aydır para alamamışsın , dünyanın en iyi liginden orta sıralara oynayan bir takımdan teklif geliyor. Bu adam gitmek istemesin ne yapsın? Bu şartlarda nasıl tutabileceksin. Sadece nasıl daha fazla para kazanırız diye bakacaksın.

Yönetim iş bilmez mikrofon mikrofon konuşsunlar yazmış biri. Kardeşim kafalar ağ tutmuş galiba , seçileli 1 hafta bile olmadı röportaj verip PR yapmazsan bu medya seni bir aya yeter.

Sadece önüme gelene çamur atayım diye boş boş konuşmanın alemi yok. Kimse N’diaye’yi satmaya meraklı değil yoksa.

Bu dursunu da sevmek lazım orayı burayı sattı maaş bile ödememişler..

Ben Ndiaye nin böyle bir şey diyeceğine hiç inanmıyorum . Yönetim bir güzel satmış işte .Gitmek isteyen oyuncu 1 aydan beri çoktan giderdi

FT,Selcuk’tan vazgeçmez diyorduk haklı çıktık.Sözleşmesinin son gününe kadar Selçuk bu takımın ilk 11 oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.Yerine oyuncu alınmadan satılamaz diyoruz ama FT,Ndiaye yerine Selçuk denen çöpü oynatabilmenin heyecanını yaşıyordur şu an

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ahmet sivri kanatta bile yardırıyo.direkt a takıma alsınlar.komple futbolcu ya

Adam bizim malimiz degilmi?
Oyuncu ne kadar gitmek isterse istesin biz istemedikten sonra satmayiz
Imbula ve Asamoah örneklerine bakin...
Stoke bizi vermedi Imbuluya inat ederek biz neden aynisini yapmiyoruz?

sadece ortamı germek amacıyla burda bulunan bi şahsiyet olduğun için senden utanıyorum.
Niye bu forum methiye düzme yeri mi ? Benim fikrim böyle . Utanıyormuş benden sen kimsin kardeşim ? Takıma en ufak bir takviye yok , bir de en iyi orta saha oyuncun satılıyor , sen üzülmüyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt