Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize 8numara lazım nerede ön libero var yazmışsınız

mbia yazan var zuhahaha

Keyfimizden mi yazdık lan Mbiayı ismi çıktığı için yazdık

8 numara zaten bulunması zor bir bölge , dribbling yapabilenin pas tekniği kötü oluyor , pas tekniği yüksek olanın 50-60 da pili bitiyor.

Bu konu sezon sonuna bırakılmalıydı şuan için takım halinde oynayarak bu sorunu aşıyorduk.

Yanlış yapıyoruz çok büyük bir yanlış şampiyonluk gidebilir yerini dolduramazsak ki 3-4 gün kala kimse vermez iyi oyuncusunu.

gitmek istiyor lafinada inanmadim. bizim yonetim satiyor. dun burak elmas bilerek ndiayeyi satmiyacagiz dedi. herkes cakal olmus

tabi canim ndiayede zaten gobek atiyordu stoketa oynamak icin sezon basinda adam stokelari reddedip gelmisti bize, adam burda 2.5 milyon net aliyor senelik. stoke city nin en pahali oyunusu shaqiri senede 3 mil brüt aliyor. 27 yasindaki ndiaye sokecitye gidip 1.5 milyona oynicak ? bizde yuttuk. bosa masal anlatmasinlar yonetimin gonderdigi bes belli

mbia gibiler oynayacagina selcuk oynar ne anlatiyonuz yav
hücuma katki verecek adam lazim

Tarihten Günümüze Kadar Tüm Galatasaray Yönetimlerinin Genel Sorunu :

''Oyuncu Almayı,Oyuncu Satmayı ve Oyuncu Tutmayı'' bilmiyorlar..

3 ihtimal var

1. Ndiaye parasini alamiyor ve bu yüzden sorun cikariyor

2. Yönetim Ndiayeyi kaynak yaratmak icin zorla gönderip medyada farkli konusuyor

3. Ndiaye bugün olasi kötü performans sonrasi transferden dolayi elestirilmesin diye bu mac icin izin istedi ki spekülasyon olmasin

sivasspordan mert hakanı alsınlar,hiç yoktan cok iyidir.gercekten begeniyorum futbolunu.

Asamoah Sisto hayalleri kuruyordum.Hayallerim yıkılmakla kalmadı.Üstüne Evdeki bulgurdan da olduk..

Sizce de Hürriyet Gücer’i renklerimize bağlayıp vizyon patlaması yaşamanın vakti gelmedi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

K.pasada kiralık oynayan 94 doğumlu Bernard Mensah da fena olmaz

Ndiaye yi şu piyasada 20 den aşağı veren net ağır gerizekalıdır..

Osmanlının bi forveti var onu da kapmak gerek o da 15..e 20..ye okutulacak oyuncu

Ndiaye satıldığı anda şampiyonluk şansımız falan kalmaz geçmiş olsun hepimize

Ndiayeyi 15m avrodan aşağı satmak aptallıktır

Bu piyasada rahatlıkla 15-20m avroya satılır

Yerine iyi bi adam alinacaksa satilmasina kimse karsi degil. Selcuk donk tolga oynayacak biliyoruz ondan kiziyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt