Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutlu olmak için bi durum yok ne yazıkki.çıksın desin biri ndiaye yerine adam bakıyoruz,taraftar merak etmesin diye.böyle bi vurdumduymazlık,böyle bi genişlik yok ya.

Bir siz biliyorsunuz zaten iyisini maşallah. Koskoca şirketleri yöneten adamlar, büyük şirketleri yönetenler bilmiyor siz biliyorsunuz bravo. Taraftarlık gözüyle bakmayın şu olaya.

la takas falan yapsınlar bari ya, imbula bilmemne 16m para değil bu piyasa da beyler ndiaye için.. seneye şlde oynayacak,yazin kupada oynayacak bu adam potansiyel olarak bir 30m degeri var

ya önce al birini,sonra sat ndiayeyi.hersey ters bu kulüpte

Romero dediğiniz adam en az 7M. Tamamiyle hayal ürünü haber.Onu anca Dursun yapar.

Müthiş bi fikir buldum. 10 milyonu şimdi versinler ama sezon sonu bırakalım :)

şerefsiz stoke, sampiyon mu olacaniz lan alinca aveller

Bir siz biliyorsunuz zaten iyisini maşallah. Koskoca şirketleri yöneten adamlar, büyük şirketleri yönetenler bilmiyor siz biliyorsunuz bravo. Taraftarlık gözüyle bakmayın şu olaya.

evet dursun başganım da çok iyi bir iş adamıydı bütün büyük şirket sahipleri iyi futbol adamıdır
261f516c-93d4-4056-b058-edba411b3b44.jpg

Futbolu büyük bir şirketi yöneten Dursundan daha iyi bildiğimin iddiasına her türlü girerim. Hatta üstüne bir iddia daha ekliyorum, yeğeninden bile daha iyi bildiğimi iddia ediyorum.

gomiside satın el deymişken maicon ve fernandoyuda satak gelen parayi biyerimize sokar kupayi alirz

kayseri yedekleri:kravets-gyan-varela

başka sözüm yok

Futbolu büyük bir şirketi yöneten Dursundan daha iyi bildiğimin iddiasına her türlü girerim. Hatta üstüne bir iddia daha ekliyorum, yeğeninden bile daha iyi bildiğimi iddia ediyorum.

abi mehmet özbek den azmı biliyorsun onu saymamışsın :D

Galatasaray yönetimi önemli oyuncuların yerini doldurmaya gelince yıllardır hatalar yapıyor

Her sezon kaliteli topçu alabilen bir kulüp olsaydık Ndiayenin gitmesi o kadar büyük sorun olmazdı

Ama son 4-5 yıldır önemli oyuncuların yerini doğru düzgün dolduramıyoruz. Daha bu sezon cdm sorunu çözdük. Eboue gittikten sonra veyseller ve Tarıklar alındı ilk 11de Sabri Sarıoğlu oynuyordu. Burakı Çine postaladık sezonu Umut Bulutla bitirdik. vs. vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt