Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afedersin de sinerjilerine sokayım. Aynı şeyi dursun haini yapsa etmedikleri küfür kalmazdı. Şimdi ise gerizekalılığın adı vizyon olmuş. Neymiş 1 haftalık yönetim eleştirilir miymiş. Mantığa gel. Transfer döneminin bitmesine 3 gün kala en önemli oyuncularından birini 15M gibi PL takımları için çerez sayılamayacak rakama satan adamlara çıkıp 2 kelam edemiyor bazıları. Yok yeni yönetim, yok oyuncu gitmek istiyor diye saçma sapan bahanelerle hemde. Ulan bunu diyen adam 2 dk oturup düşünmez mi? Senin gözünün önünde Asamoah örneği var. Adamlar için hayati bir oyuncu olmamasına rağmen yerine oyuncu bulmadıkları için bırakmıyorlar. Hem de çatır çutur oynatıyorlar. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bu kulübün taraftarı ne ki yönetimi ne olsun. Tencere kapak misali...
Bunu diyen de mod . Yani adam karşı fikirlerini söylemeyin, benim fikrimde olun diyor . Boşver kardeş şampiyon olamazsak ilk ağlayanlar onlar olacak zaten .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şeffaf olacağız deyip yaptıkları açıklamalarla ite köpeğe maskara ediyorlar. Badou hakkındaki resmi sitenin açıklamasını yeni okudum. Bakkal yönetir gibi bir açıklama olmuş. Kim yazdıysa o açıklamayı orada durmaya daha hakkı yok

ndiayenin kafası karistiysa onunda kafasini s

Belhanda'nın Galatasaray macerası beklenenden kısa sürebilir. Werder Bremen, son dönemde beğendiği oyuncuyla ilgileniyor. [RMC Sport]

ulan kadrodaki çöpleri temizlemiştik, 2 yıl öncesine döndük yine. Sokacak böyle işe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osmanliyi rahat geceriz

sonra transfere gerek yok yw, Latoyu Donku Selcuku takima kazandiriyoruz iste

kadir azabı cektiriyolar resmen.insallah latovlevici sakatlanır

N'Diaye olayı ne durum da, kesin gidiyor mu şimdi?

Bu akşam kadroda da yok. Sabah haberini görmüştüm ama sonrasın da takip edemedim.
Resmi site açıklama yaptı. Yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler varmış. Badou'da aklı karışık olduğu için maça çıkmanın sağlıklı olmayacağını Terim'e iletmiş. Hoca da kadroya almamış. Ayrıca 1-2 gün içinde durumu netleşecekmiş. Resmi site böyle yazdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazın bir operasyon yapıp iyi oyuncular alıyorsun ama devre arası para yok deyip satmaya başlıyorsun . Biz sol bek diyorduk, forvet diyorduk şimdi gül gibi orta saha sorunumuz da cıktı . Belhanda da gidici bence hoca da ona taktı. Adam gibi yönetim olsa ndiaye iyi paraya satılıp 2 3 oyuncu alınır ama elmas falanla olmaz bu işler. Neyse hayırlısı olsun Fatih Hocamıza da Alllah kolaylık versin .

Bunu diyen de mod . Yani adam karşı fikirlerini söylemeyin, benim fikrimde olun diyor . Boşver kardeş şampiyon olamazsak ilk ağlayanlar onlar olacak zaten .

Benim pek umurumda değil açıkçası. Uzun zamandır da GS'a karşı öyle ölüp bitmiyorum. Acı gerçek ama bizden bi bok olmaz. Yakında zaten bu boktan ligi tamamen takip etmeyi bırakıp gidip Avrupa'dan bi takım destekleyeceğim. Taraftar olarak kahroluyoruz niye?
Kargalar ve akspor gidip de alenen kollansınlar diye mi? Şike yaptığı tescillenen takımlar ceza almasın diye mi? Yoksa kazandığı 3 kuruşa gidip stordan ürün alıp takımını desteklediğinı sanıp dinazorların cebine girsin diye mi? Bu ülkede hiçbir şey düzgün değil ki spor düzgün olsun. Bana dönek vs diyen çıkabilir ama umurumda değil. Ben her zaman gerçekçi bir insan olmuşumdur. Din vs mi ki bu ölüme kadar benimle olsun.

Bu kadar gerizekalılığa tahammülüm kalmadı benim.

Son düzenleme:
Zorlana zorlana son dakika golüyle maçı kazanırız inşAllah yoksa halimiz harap

Valla çok yazık. Dursuna lanet olsun orası ayrı ama mevcut yönetim daha 3 günde nefret ettirdi kendinden. Enkaz edebiyatı yapmaya gelmiş bunlar. Satın abicim herkesi satın orta sıralara oynarız nasılsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acil önlem planı
16 milyon euro Badou
2 milyon euro store satışları
18 milyon euronun 8 milyon eurosu futbolculara dağıtılsın
Kalan 10 milyon euro ile Holebas+Ahmet Musa kiralansın+Asamoah için 4 milyon önerilsin.O olmuyorsa Delaney,Ferri yoklansın.
Badou satılıp kimseyi almayacaklarsa mayısta aday olmasınlar.

balondaya tekmugu vurup free nasriyi alalim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomis yeni iyileşti diye eren oynuyo tamam.ama serdar aziz kesilmiş,lato hala ilk 11,belhanda yedek,feghouli 10 numara saçma bi sekilde...üstüne selcuk -tolga....
fatih hocaya küfür edeceğim sonunda

Valla dediklerinde noktasına kadar haklısın ama yönetim adam satmaya gelmiş yapacak bir şey yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt