- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Pinto olsun bu görüşme. Umar 2.planda. Serdar uzak olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pinto olsun bu görüşme. Umar 2.planda. Serdar uzak olsun.
sinan oynadigi zaman haydutluktan baska birsey yapmiyor. kayserispor macinda kacirdigi 2 golün izahi yok. sunu yazip durmayin.Takımda sol bek yok ne forveti. Gomis ve Eren gayet iyi. Sinanda var.
Hz İsa sandım valla ben de![]()
Portekiz'li Hasan Ali
ben de Allah çarpar diye dile getirmedim bu fikrimi ama :asd22:Hz İsa sandım valla ben de![]()
Nasri'yi aldıktan sonra Josue'ye ne gerek var ?Abi josue nasri falan çökelim bunlara bide sol beke holebas ya josue ye ver 750 ben euro nasri ye 2.5 teklif et holebasada cüzzi bi rakam taş gi i olur ya
Önceliğimiz o dedi . Kestirip atmadı transfer yapmayacağız diye. Hem kaynak bulup maaş ödenip hem de transfer yapmak imkansız değil. Yeter ki işi bil . Bunlar da önceliğimiz maaş diyor işteAz önce a sporda dinledim varsa yoksa mevcut oyuncuların maaşları diyor başka da bi şey demiyor.
Önceliğimiz o dedi . Kestirip atmadı transfer yapmayacağız diye. Hem kaynak bulup maaş ödenip hem de transfer yapmak imkansız değil. Yeter ki işi bil . Bunlar da önceliğimiz maaş diyor işte
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi