Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki bu sene sampiyon olamazsak önümüzdeki sene çok berbat gecicek.

Ne Fatih Terim ne de yeni yönetim Ndiaye’yi satmak istemiyor. Daha önce yazdığım gibi yönetimin gelir projesi YellowFriday ve loca satışları. Ayrıca kredi de alınacak. Ndiaye’nin satışına gerek görülmedi. Ama oyuncu gitmek istedi. Gerisini göreceğiz

Ali Gumen sur Twitter : "Ne Fatih Terim ne de yeni yonetim Ndiaye’yi satmak istemiyor. Daha once yazdığım gibi yonetimin gelir projesi YellowFriday ve loca satışları. Ayrıca kredi de alınacak. Ndiaye’nin satışına gerek gorulmedi. Ama oyuncu gitmek istedi. Gerisini goreceğiz"

Nasriye çök mesela. Yasin oynayacagına o oynasın en azından marka

Bıkmadınız mı olum maliyetli kazık transferlerden. Nasri dediğiniz adam kıçının kılı kadayıf olmuş, yarım saat koşu temposu olmayan bir adam

[FONT=&quot]Bursaspor ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Ahmed Musa, eski takımı CSKA Moskova'ya kiralanıyor. (Sky Sports)
[/FONT]

A Spora göre bir sol bekle irtibat varmış Abdülrahim söylemiş ama isim vermemiş galiba,1 sol bek gelip Ndiaye gidip transfer kapanacak galiba,Ryan Henk Donk zamanı artık

Ndiaye satışından sonra sadece sol bek alınıp transfer kapanacakmış. Umarım Fernando bir daha sakatlanmaz. Bugün ortasahamızın halini acınası gözlerle izledim.

Carole geri donsun, adam 1 tane gözle latovdan iyi.

Latov sivas'a gitsin.

Olan parayai 8 numaraya yatiralim

Transfer dönemi bizim icin kapandi bence

Eldeki oyuncularla bir sekilde idare edecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt