Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fellaini sıf hava topları için isterim.. Fenerin en büyük silahı duran toplar. Bizim duran top durumuda anlatmaya gerek yok şimdi

Evra ve Fellaini Manuda senelerce oynamış risksiz adamlar ikisinede kesinlikle okeyim şu saatten sonra,Fellaini yedeklerin oynadığı son kupa maçında kadroya bile girememiş gayet olağan bir transfer diye düşünüyorum Evra zaten can atıyor.

Fellaini tıpkı Fernando gibi bu ligin çok çok üzerinde bir oyuncu.Gelir mi gelmez orası ayrı tabi , ama gelirse Fernando-Fellaini orta sahası efso olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten çok komple orta saha oyuncusu Fernando ile bu ligde şov yaparlar

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bilmiyorum reis Ndiaye yerine ve sol beke kesinlikle çok iyi 2 adam almazsak şampiyonluk zor

Şut var,fizik guc var,savunmasi ndiaye'den daha iyi ayagi daha iyi tempo olarak da ondan geri kalir yani yok.

selcuk bey, rakıları götürüyor
46839f438837d4d8e5c0861aa5fe76f3.jpg

badou gitti diye kutlama yapıyor olabilir

Fellaini şu darboğazda maliyeti yüksek biri olması sebebiyle pek mümkün olmayacaktır. Fellaini beklentisine girilmemeli.

Selamun Aleykum nöbetçi renkdaşlar.Transfer dönemi ne zaman bitiyor ve bugün bir gelişme oldumu?Son 5-6 sayfada pek birşey göremedim

Transfersizlikten fellaini hayali kurmakta guzel. Fellainiye verecegim yillik para ile asamoah alirim

Sol bek, sol ic orta saha. Hayalleri 3. Gunde ancak bu yapabilir. Asamoah gelecek olmasa ndiaye gondermezler anti tez size

Badou için Stoke ile 19 M €’ya anlaşıldı. Badou, Galatasaray’daki 1.1 M € alacağından vazgeçti. (Futbol Arena)

Badu bayağı iyi paraya gitti gerçekten. Ama zamanlama inanılmaz kötü. Ne yapacağız şimdi? Asamoaha elden 2.5 mio versinler juve salsın. İyi kötü aşama kaydettiğimiz tek adam o şuan piyasada.

Badu bayağı iyi paraya gitti gerçekten. Ama zamanlama inanılmaz kötü. Ne yapacağız şimdi? Asamoaha elden 2.5 mio versinler juve salsın. İyi kötü aşama kaydettiğimiz tek adam o şuan piyasada.

Evra ve Fellainiyi sever misin rtş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt