Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Fellaini sıf hava topları için isterim.. Fenerin en büyük silahı duran toplar. Bizim duran top durumuda anlatmaya gerek yok şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten çok komple orta saha oyuncusu Fernando ile bu ligde şov yaparlar
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Bilmiyorum reis Ndiaye yerine ve sol beke kesinlikle çok iyi 2 adam almazsak şampiyonluk zor
Nemanja Maksimovic (Onur yücel'den alıntı)
selcuk bey, rakıları götürüyor![]()
Şut var,fizik guc var,savunmasi ndiaye'den daha iyi ayagi daha iyi tempo olarak da ondan geri kalir yani yok.
18 mil. € diyorlar o paraya Danilo Barbosa ve adam akıllı bir sol bek alırsak Ndiaye 'nin gittiğine üzülmem açıkcası
Selamun Aleykum nöbetçi renkdaşlar.Transfer dönemi ne zaman bitiyor ve bugün bir gelişme oldumu?Son 5-6 sayfada pek birşey göremedim
Selamun Aleykum nöbetçi renkdaşlar.Transfer dönemi ne zaman bitiyor ve bugün bir gelişme oldumu?Son 5-6 sayfada pek birşey göremedim
Badou için Stoke ile 19 M €’ya anlaşıldı. Badou, Galatasaray’daki 1.1 M € alacağından vazgeçti. (Futbol Arena)
Badu bayağı iyi paraya gitti gerçekten. Ama zamanlama inanılmaz kötü. Ne yapacağız şimdi? Asamoaha elden 2.5 mio versinler juve salsın. İyi kötü aşama kaydettiğimiz tek adam o şuan piyasada.