Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiayenin şu dakkada yaptığı hainlik unutulmaz sezon sonunda ben gitmek istiyorum dese lafı bile olmazdı.ama bu resmen dımdızlak takımı bırakmaktadır sanki adam karabükten-stoke citye gidicek koskoca Galatasarayda oynuyosun stoke city için yalvarıyosun ve daha az para kazancaksın . nasıl bir denklem bu ya

Belhanda ya maicona verilen paralari gorunce uzulmemek elde degil.

Uygun yollu bir stoper alabilirdik.
Futbolu hobi olarak gormeyen bir 10 numara alabilirdik.
Insan kahroluyor 40myi kime kimlere harcadigimizi gorunce.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

katılmıyorum, iş ahlakı olan kaliteli bir stoper aldın ve gol katkısı da yüksek yanında daha hızlı bir stoper ile çok iyi ikili olur.

Aysal ve terimli ilk yıl 20 mio ya mis gibi onbir kurmuştuk. Riera dışında fazla verilen adam yoktu. Hepsi fırsat transferiydi. Rierada arda dallaması yüzünden oldu. Şimdi bu dursun 50 mio bonservisle olmayan parayla takım kurdu battık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunsuz cuk oturan 2 3 transfer sayabiliyorsun anca
Mariano yaşi 33
gomis 32
Fernando 30

Belhanda yi hic anlatmiyorum
Feghouli desen bi ipliyor bi iplemiyor
Badou sahada kosuyordu oylece simdi ingiltereye kosuyor
Maicon koşamiyor bile.
Ulan dursun butun kotulukler seni bulsun

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sorunsuz cuk oturan 2 3 transfer sayabiliyorsun anca birisi
Mariano yaşi 33
gomis 32
Fernando 30

Belhanda yi hic anlatmiyorum
Feghouli desen bi ipliyor bi iplemiyor
Badou sahada kosuyordu oylece simdi ingiltereye kosuyor
Maicon koşamiyor bile.
Ulan dursun butun kotulukler seni bulsun

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paraları çok olsa da dursun nefreti performansların gormen için önüne geçmiş bence.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok iyi yaw :D

adam alışmış tabi solunda seyirci olmasına şimdi soluna bakıp futbolcuları görünce şaşırmıştır

113.gif

Son düzenleme:
O kadar kötü başkanlarımız varki biri gidiyor biri geliyor.

Elalem 28 milyona oyuncusunu satıyor kim bilir bu paranın ne kadarı borca gitti ne kadar kasasında kaldı belli değil.Biz 15 milyona oyuncu satıyoruz kuruşu kuruşuna yazılıyor çiziliyor oyuncular aylardır para alamıyor diye konuşuluyor.Kabahat başkanda çıkar 4 aydır para ödeyemedik derse 10 tane mikfrona yazılır tabi.İnsan çalışıyoruz ödemeler var en kısa sürede yapacağız filan der.Gerçekten gelen her başkan ötekisinden daha kötü daha beter oluyor.

Her oyuncu satılabilir değerini bulursa oyuncuda gitmek istiyor burada yönetimin hiç bir suçu yok ama o kadar saçma açıklamalar yaptılarki daha geleli 10 gün olmadan millet delirdi yine.Sağolsunlar sonra taraftara atarlar kabahati gelsin destek olsun diye iyi bir ortasaha iyi bir sol bek şart oğlu şart tolga selcuk donkla şampiyon olunmaz.

Büyük ihtimal bir iki oyuncu satilir yerine kimse gelmez transfer dönemi kapalir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Konyaspor, 36 yaşındaki Samuel Eto'o ile 1.5 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Transfer salı günü yapılacak olan son görüşmenin ardından netlik kazanacak. (Sabah)

mbia sevilla döneminde iyi goller atmıstı ve öne oynuyodu.doğru mu samet?

Kardeşim bu ne tezatlık yahu? Dün Josue diyip durdun, şimdi de Hamidou diyip mesajı çöpleri göndermemiz lazım diyerek bitiriyorsun.

Hamidou azubuike genç ve kumaşı olan oyuncular ve kasamızda para yok alınabilcek bir riak ndiaye içinde gelmesin deniyordu tutarsa para kazandırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt