Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para+oyuncu takası için İnter daha mantıklı değil mi?
Avrupada transfer dönemi bu gece mi kapanıyor?

Gnoukouri+para isteyek İnter'den

kondogbia denen keresteye 36 milyon domaltı inter salataları.
en az 25 vermesi lazım ndiaye için.

Nice Belhanda haberi doğru son gün süpriz olabilir.

Nice o paralari Belhanda'ya vermez, hatta daha gecen gun bir ofansif orta saha aldilar Strasbourg takimindan.

Bu arada Ndiaye'ye o para verilmez,Anadolu'dan topçu alınmaz diyen arkadaşlara selam olsun yarım sezonda EPL orta sıra takımları ve İnter'i peşine taktı adam.

Slm,

Transfer nöbetin Reis'i geldi.
Duyum aldım.

2-3 gün içinde transferler açıklanacak. H.O.

[FONT=&quot]Nasri'nin sözleşmesi bugün feshediliyor"[/FONT]

[FONT=&quot]Fransız futbolcu Samir Nasri'nin kendileriyle olan iki yıllık sözleşmesinin bugün feshedileceğini ve yıldız oyuncunun serbest kalacağını belirten Arıcı, şöyle devam etti:[/FONT]

[FONT=&quot]"Nasri'nin avukatları bugün Antalya'ya gelecek. Bizim açımızdan bitti, her anlamda bitti. Hukuki süreç tamamlanmamıştı, o da bugün tamamlanacak. Alacakları konusunda zaten daha önce anlaşma yapmıştık. Geleceğe dönük herhangi bir şey ödenmeyecek. Ödeme planı yapıldı, imza altına alınacak sadece. O süreç bitti."

bedava nasri iş görür valla solda oynat-orta sahada oynat[/FONT]

Fernando Gomis Maicon Mariano Feghouli Denayer eskilerden sonra geriye kalan.bir de sayarsak Lato

orta saha rotasyonunu çözerlerse kötü değil aslında ,çokta strese girmemek gerek gibi

Favre hocam bizi Belhanda apacisinden kurtarirsa kendisine tesekkür mektubu yazarim. Burada hala evi olmasi lazim, adresini biliyorum.

Bu arada Ndiaye'ye o para verilmez,Anadolu'dan topçu alınmaz diyen arkadaşlara selam olsun yarım sezonda EPL orta sıra takımları ve İnter'i peşine taktı adam.
Aleykümselam, buradayım ama o zaman söylediğimin hala arkasındayım. Kendi adıma sebebi çok basit aslında, Anadolu takımlarından aldığımız oyuncuların iyi çıkma oranının çok düşük olması ve oyuncuya verilen bonservis, hadi o yine bir derece kabul edilebilir demiştim, daha önemlisi verilen maaş acayip yüksek idi.

Oyuncunun kendisine gelecek olursak bir orta saha için önemli eksikleri vardı, özellikle bir orta saha için önemli olan pas oyunu zayıf bir oyuncu. Bunun yanında yaptığı pres bir çok kez hatalı idi ve bu yüzden ya alanını boşaltıyordu ya da foul yapıyordu.

Satılmasına karşıyım çünkü en azından dinamik ve dribbling yapan bir oyuncu idi. Yerine oynayacak oyuncular da malum, bu yüzden devre arası eğer yerine en az onun kadar katkı verecek biri alınmayacak ise karşıyım.

Son düzenleme:
Ndiaye piyasası iyice kızıştı desenize

Oh oh çok güzel +20 milyon€ olduğunu hissediyorum Ndiaye 'nin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt