Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndiaye satarsak şampiyonluğu satarız bu kadar net konuşuyorum ve Fatih Terime üzülüyorum açıkcası bu yönetimlerin hepsi şaka gibi . Hiç bir yere gidemezsin Ndiaye sezon sonunu bekle deselerdi bu adam umutlanmazdı.

Çin bitebilir çünkü harcanan paraların karşılığı yok ama İngiltere bitmez. Yayın gelirleri falan uçmuş durumda. Tüm dünyada izleniyor çünkü.

gelire güvenerek verilen yüksek maaşlar bir süre sonra ellerinde oyuncu şişmesine neden olabilir,bizim gibiler de finansal fair play nedeniyle geri adım atmaya başlarsa ,doğal bir geri gelme yaşanabilir maaşlarda

konya macında 1-2 genç oynasın artık.batuhan tekini solbeke koysa bi hoca keske

Skysports £15 diyor yani 17m €, muhtemelen Gokmen'in dedigi gibi 16m + 1m bonus.

belhanda giderse direkt nasriyi alalım.ndiaye 20den asagı gitmemeli-inter de devredeyken

Yok neymiş Ndiaye 12 Milyona gelmiş KAP'ta 7.5 yazıyor zaten 10 istemişti adamlar en fazla ne saçmalıyorlar yaw

DUpb_lOWAAAdWmv

Baba da gitti

[FONT=&quot]SON DAKİKA -Badou N'Diaye için İnter devreye girdi. 20 Milyon Euro'luk teklif Stoke City transferini iptal edebilir. (Skysports)[/FONT]

SON DAKİKA -Dursun Özbek kulüp binasına geldi. Neden geldiği konusunda bilgi yok. (Yakup Çınar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt