- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
1 sene sonrasneijder geldi işte ocakta onun yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene sonrasneijder geldi işte ocakta onun yerine
marouneeeeeeee
kesin albayrakın hannover bağlantısından çıkmış bi isimdir. yönetim mokunuzu yiyim şu albayrakı transfer işlerinden uzak tutun diğer idari işlerle uğraşsın eski anadolu takımı başkanlarının transfer anlayışı var albayrakda. vizyonu,futbol bilgisi olmayan adamı transferden uzak tutun lütfen.Bakalorz kim la nerden buluyorlar bu isimleri arkadaş gerçekten enterans genç gelecek vaad eden desen degil adam akilli bir videosu bile yok
1 sene sonra
hiç gelmemesinden iyidirkeşke seneyede o kalitede 1 -2 oyuncu alabilsek ama tabi öyle oyuncuları alabilmen için yönetim lazım bizdede yok malesef ve bu gidişle uzun yıllar olmayacak gibi.
alcaz kanki sabahamodesteyi mi aldık ceinden
kesin albayrakın hannover bağlantısından çıkmış bi isimdir. yönetim mokunuzu yiyim şu albayrakı transfer işlerinden uzak tutun diğer idari işlerle uğraşsın eski anadolu takımı başkanlarının transfer anlayışı var albayrakda. vizyonu,futbol bilgisi olmayan adamı transferden uzak tutun lütfen.

bakolorz buymuş. Michael fink gibi birşey herhalde
Galatasaray Fans sur Twitter : "Dış basında goruştuğumuz iddaa edilen Marvin Bakalorz...… "
alcaz kanki sabaha
hic farketmez sen nasil istersenmohammed diame de olur