Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman daraldı.Umarım yine son dakikaya emanet adamlar yetiştirmeyiz.Çok üzülürüm.

Hiç alınmamasına bile razıyım.Alınmak için alınmasın.

Gerçi Terim varken sanmıyorum böyle birşey olsun.

Kaldı 2 gün.İyi düşünelim iyi olsun..

Fellaini için Mou ''Galatasaray'ın beni transfer etmesi Fellaini'yi transfer etmesinden daha kolay olur'' gibi bir sözü vardı. Çok da uzun zaman geçmedi sanki. :/
Mou bu sözü yutmamak için bu transfere izin vermeyecek egoya sahip biri.

Fellaini için Mou ''Galatasaray'ın beni transfer etmesi Fellaini'yi transfer etmesinden daha kolay olur'' gibi bir sözü vardı. Çok da uzun zaman geçmedi sanki. :/
Yaz dönemi gelir zaten gelirse.
Sözleşmesi bitiyor

Premier Lig maçlarınnı son 3 yıldır hiç kaçırmam.

Fellaini belki bazı arkadaşlara iyi topçu gelebilir.

Şahsi seyrimde,defalarca bu adam harbi mal demişliğim çoktur.

Ha belki süper lige fazla gelir.Onu da bilemem..

Bu saatten sonra biri alinacaksa ya takima guc katacaktir biri olmali, Mbia gibi, ya da scout ekibinin onayi ile alinacak genc bir b2b, oyle Bakalorz gibi oyunculara bosa para harcamaya gerek yok.

Carole da geri gelsin.

Aglayacak durumumuz yok sakin olalim. Ndiaye satilirsa odemeler duzene girer. Bi yerden kredi cekerler store geliri tribun yayin filan birazda kendi aralarinda toplar cozerler Bi ay icerisinde

Carole ilk geldiği dönem fena değildi.
Fransa ikinci liginde şampiyon olduğu sene ise çok çok iyidi.

Gelsin tekrar hocamla izleyelim. Transfer teklifler bozdu bunu büyük ihtimalle gitmeden önce

en kötü linnes solbek oynar,ali yavuz kol ve ahmet sivriyi kazanırız.gökay da 8 numara oynar.inşallah böyle olur...

Darkode hacking forumdan sistem hacki satin alalim.

Dursun'un ozel banka hesabindan Galatasarayimiza helalinden bir 50milyon € gonderelim.

forumda futboldan anlayan almanci varsa transfer gorusmesi yapalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt