Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi bitti hala yeni aday diye haber yapiyorlar

Premier Lig maçlarınnı son 3 yıldır hiç kaçırmam.

Fellaini belki bazı arkadaşlara iyi topçu gelebilir.

Şahsi seyrimde,defalarca bu adam harbi mal demişliğim çoktur.

Ha belki süper lige fazla gelir.Onu da bilemem..

Hantal ve top kullanmada başarılı değil gibi gözüküyor, evet. Fiziksel üstünlüğü orta sahada açık vermemesine yarıyordu izlerken. Onun dışında hava topları ve duran-yan toplardan golleriyle meşhurdu. Sözleşme uzatılmama sebebini merak ediyorum Mou'nun onu öven cümlelerinden sonra.

Hantal ve top kullanmada başarılı değil gibi gözüküyor, evet. Fiziksel üstünlüğü orta sahada açık vermemesine yarıyordu izlerken. Onun dışında hava topları ve duran-yan toplardan golleriyle meşhurdu. Sözleşme uzatılmama sebebini merak ediyorum Mou'nun onu öven cümlelerinden sonra.

Bence, Fellaini'nin oyun zekasında sorun var.

Tekrar söylüyorum,süper lige fazla gelir,onu da bilemem tabiki.

Bence bitirelim artık nöbeti 1 gün kaldı ara transferin bitmesine duyum dahi yok ortalıkta.

Bayerni yakindan bilen arkadaslarla konustum Bernat hakkinda, hepsi sesli güldü.

Biz, Bayern mi devre arasi tek yedek sol bekimizi satacagiz diye sordu, hemde Bernat Türkiyenin yanindan gecmez diye gercegi yüzüme vurdu hakli olarak.

Yine bos beles haberler.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Albayrak bugun gorusmem var dedigi topcu lawal olmasin beyler. Hos begendigim topcudur kendisi

MCMV INVICTA

@cuneytGkalamis

Allah kerim Fatih Terim dememişler boşuna :-) sağol hocam iyi isim

Kim acaba?

Orta sahaya Ngwat-Mahop'u alalim en azindan.

Sol bek ve Orta saha gel artık lütfen.

@VolkanKilic__

Arkadaşlar sizlerde uyumamışsınız bu saatte. Transfer hakkında çok soru geliyor. Keşke sizlere müjde verebilsem ama şunu bilin yoğun bir çalışma var sol bek ve forvet için. Ama isim konusunda net birşey söyleyemem. Ndiaye transferi resmiyete dökülsün herşey daha net olacak.

@VolkanKilic__

Arkadaşlar sizlerde uyumamışsınız bu saatte. Transfer hakkında çok soru geliyor. Keşke sizlere müjde verebilsem ama şunu bilin yoğun bir çalışma var sol bek ve forvet için. Ama isim konusunda net birşey söyleyemem. Ndiaye transferi resmiyete dökülsün herşey daha net olacak.

Forvet umarım klavye hatasıdır, orta saha olmasın o?

Club Brugge'deki Nakamba'yi alalim . Ndiaye'yi 1 saniye bile ozlemeyiz net .

Onu boş verinde Daniel Sturridge WestBromwich Albion'a transfer olmuş....hemde KİRALIK ....bize forvet lazımken niye böylesini kiralamazlar?....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt