Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deulofeu sarı-kırmızı formayı giymiş ho iyi transfer

Dursun ozbekin bütün transferleri araştırılmalı inşallah ndiaye mevzusu bir başlangıç oour

Bernat işini ne kadar abarttınız la herif tüm yılı sakat geçmiş nerdeyse ve çokta matah bir oyuncu değil zaten ortalama üstü bir bek

şimdi collinaya mı güveneceğiz yoksa Hakan D. ye mi kafam allak bullak oldu.

Kimse gelmez bu saatten sonra. Gelirse de Latovlevici gibi birini bulurlar.

Bernat diyorlar hala.. Ya yapmayin valla millet dalga geciyor :D

Hic mi Bayerni bilmez bu millet..

şimdi collinaya mı güveneceğiz yoksa Hakan D. ye mi kafam allak bullak oldu.
Hayır, ben de geleceğine inanmıyorum. Hatta bu saatten sonra bence kimse gelmez ama işte takılıyoruz burada.
Da, Hakan D. kim Puki? Transfer nöbeti konusuna gelip millete hala siz transfer mi bekliyorsunuz diyen değişiğin teki.

Son düzenleme:
o kadar abartıldığı kadar iyi değil diyo burdakiler sadece gülüyorum çağ atlatır gelirse imkanı yok gelmesinin
Abartildigi kadar iyi degilmi :D

Hadi iyi degil diyelim, yine imkansiz. Bayern kolay kolay futbolcu satmiyor, bu dönem 3. sol bekleri satildi. Simdi de Bernati satacaklar, Bernat Türkiyeye gelecek 24 yasinda he :D ?

Hakan totem yapıyor bence. Sneijder de de böyle olmuştu.

Abartildigi kadar iyi degilmi :D

Hadi iyi degil diyelim, yine imkansiz. Bayern kolay kolay futbolcu satmiyor, bu dönem 3. sol bekleri satildi. Simdi de Bernati satacaklar, Bernat Türkiyeye gelecek 24 yasinda he :D ?
34 yaşındaki riberyi kiralayamadık sezon başı inan edin çocuklar transfer yapmıcaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt