Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Deulofeu sarı-kırmızı formayı giymiş ho iyi transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernat transferi olsun, üye fotoğrafları bölümünde fotoğrafımı paylaşacağım. Hadi bakayım.Collina @pcoliinna 18 dk.18 dakika önceDaha fazla
Bernat için inanılmaz çaba var. Burak Elmas bizzat Almanya bağlantılarını kullanarak sürdürüyor görüşmelerini. Mutlu son ile bitmesi kuvvetle muhtemel
o kadar abartıldığı kadar iyi değil diyo burdakiler sadece gülüyorum çağ atlatır gelirse imkanı yok gelmesininBernat diyorlar hala.. Ya yapmayin valla millet dalga geciyor
Hic mi Bayerni bilmez bu millet..
Hayır, ben de geleceğine inanmıyorum. Hatta bu saatten sonra bence kimse gelmez ama işte takılıyoruz burada.şimdi collinaya mı güveneceğiz yoksa Hakan D. ye mi kafam allak bullak oldu.
Badou gitmiyor kesin bilgindiyen sen degilmiydin?Bernat diyorlar hala.. Ya yapmayin valla millet dalga geciyor
Hic mi Bayerni bilmez bu millet..
Abartildigi kadar iyi degilmio kadar abartıldığı kadar iyi değil diyo burdakiler sadece gülüyorum çağ atlatır gelirse imkanı yok gelmesinin
34 yaşındaki riberyi kiralayamadık sezon başı inan edin çocuklar transfer yapmıcazAbartildigi kadar iyi degilmi
Hadi iyi degil diyelim, yine imkansiz. Bayern kolay kolay futbolcu satmiyor, bu dönem 3. sol bekleri satildi. Simdi de Bernati satacaklar, Bernat Türkiyeye gelecek 24 yasinda he?
Bu kez totemle uzaktan yakindan alakasi yok yahuHakan totem yapıyor bence. Sneijder de de böyle olmuştu.