- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
FM 08de efsaneydi o yüzden, fmci reisler yakından tanır
istatistiği de öyle ilgi çekici değil hiç ama fransa da oynamış daha önce ve zenci,iş yapar illaki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM 08de efsaneydi o yüzden, fmci reisler yakından tanır
2 sezon once Juve'yle oynanan Coppa Italia yari final maclarindan biri ama hangisi cozemedim. Inter'in kazandigi galiba. Super video ya
istatistiği de öyle ilgiçi çekici değil hiç ama fransa da oynamış daha önce ve zenci,iş yapar illaki
The Turkish giants have been looking for a left-back, but a move for Juventus’ Kwadwo Asamoah collapsed in the summer.
Now Sky Italia and Premium Sport are both reporting that they are very close to signing Nagatomo, on a €1m loan with a €6-7m option to buy.
Inter'e kiralama bedeli icin 1m verecekmisiz. Satin alma opsiyonu 6-7m.
His agent, Federico Pastorello, is expected to fly out to Istanbul later today for negotiations, with Nagatomo looking for more playing time ahead of this summer’s World Cup.
Menajeri gec saatlerde istanbul'a giderek gorusmeleri tamamlayacakmis.
lato keli gitti o zaman ,eyi haberrr
Bunun aynısını Rodrigues, Latovlevici'ye yapmalı
Nagatomo ho, simdi de Badou tarzinda bir b2b alinsin da onumuze bakalim.
nagatomo olayı gerçek arkadaşlar iki hafta önce yazmıştım bayadır ugrasıyorlardı bu transfer için
yedegi kim olacak sanmam gittigini.
gitmek zorunda,linnes var
2-3 senedir kimse izlememiş bellikiNeyse latoya kalmaktansa yılana sarıldık. Nagatomo en azından latodan iyidir, sezon sonuna kadar işimizi görür. En azından japon, iş disiplini var. Savunması da latodan kat kat iyidir ama son 1 senesini hiç bilmiyorum
Ses seda yok . Orta saha alınmaz benceNagatomo ho, simdi de Badou tarzinda bir b2b alinsin da onumuze bakalim.
Neyse latoya kalmaktansa yılana sarıldık. Nagatomo en azından latodan iyidir, sezon sonuna kadar işimizi görür. En azından japon, iş disiplini var. Savunması da latodan kat kat iyidir ama son 1 senesini hiç bilmiyorum
Nagatomo bariz haklı burada.2 sezon once Juve'yle oynanan Coppa Italia yari final maclarindan biri ama hangisi cozemedim. Inter'in kazandigi galiba. Super video ya![]()