Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşkın ateşin bir şey bildiğini sanmıyorum.Ama yabancı basın ve yerel basının yazdıklarına göre iyi tahminler yapıyor bazen..

[FONT=&quot]Aşkın Ateş@AskinAtes29 5 sa.5 saat önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Orta saha düşünülmüyor. Ofansif kanat için gelen menajer Önerileri değerlendiriliyor. Son günler artık ne çıkarsa bahtımıza. Maddi imkanda kısıtlı.
[/FONT]

Valla ciğersiz bir orta saha alınmadıkça sevindirmiyor bu Japon'un gelişi.

serhan merveyi terketti.merve aksak benım olacak:o

Artık başka transfer olmaz çünkü Avrupa'dan alınacak oyuncu olsa şu an adı illaki çıkmış ve yarın geliyor olurdu. Türkiye'den bir nebze yapabilirsin son gün ama dışarıdan sanmıyorum. Yetişmez yani artik

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla ciğersiz bir orta saha alınmadıkça sevindirmiyor bu Japon'un gelişi.
tolga-cigerci-galatasaray-08082016_1kpzltnzrh47o1ky4j25snzpca.png

sol tarafı kapattık simdi orta tarafı bosalttık nasıl bir cenabetliktir bu

Latov'un sol bek olduğu yerde Nagatomo'yu beğenmemek gibi bir seçenek yok biri yıllardan beri İtalya da oynuyor diğeri de karabük de oynuyordu :D

Demekki ndiaye bu vasat performansı bile yıllardır kağni stilinde oynayan orta sahada bu etkiyi yapıyorsa taraftar üstünde gerçekten iyi bir 8 numara ne etki bırakırdı

abv juve

1659322_Galatasaray_SK.jpg

Artik su kadroya bir tane iki yönlü tempolu futbolcu gerekli.
Oynamak icin can atan bir oyuncu bulmak zor olmasa gerek. Premier Lig'de kadroya pek giremeyen oyuncular birer birer gitmeye basladi bile.
Onlarin fizik durumu 1 sene oynamasalar bile bizim Türkiye'de kamp dönemi gecirmis adamlara bin basar.
Fernando Kasimpasa macindan sonra anca oynayabilir diye duymustum. O arada zorlu Sivas ve Kasimpasa maclari olmak üzere 2 de kupa maci var.
Orta sahayi okadar bos birakirsak halimiz harap. Donk-Tolga falan yetersiz oglu yetersiz.

Aşkın ateşin bir şey bildiğini sanmıyorum.Ama yabancı basın ve yerel basının yazdıklarına göre iyi tahminler yapıyor bazen..

Aşkın Ateş@AskinAtes29 5 sa.5 saat önceDaha fazla

Orta saha düşünülmüyor. Ofansif kanat için gelen menajer Önerileri değerlendiriliyor. Son günler artık ne çıkarsa bahtımıza. Maddi imkanda kısıtlı.

ofansif kanat ne olacak, rodrigues yetersiz bulunuyordu ki herkesi yanilti.
birde yasin forma girdi zaten fegouli var.
forvet desen eren gomis oynamayinca is yapiyor.
buda idare eder, en önemlisi ndiaye giderse onun seviyesinde orta saha.

Sene başı kadro uefa yı alan kadro ile kıyaslanıyordu:) şimdi skandal yorumları var..

Artık başka transfer olmaz çünkü Avrupa'dan alınacak oyuncu olsa şu an adı illaki çıkmış ve yarın geliyor olurdu. Türkiye'den bir nebze yapabilirsin son gün ama dışarıdan sanmıyorum. Yetişmez yani artik

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belki de bir oyuncu ile gorusmelerde son asamaya gelinmistir belli olmaz, baksana italyan medyasi olmazsa Nagatomo'nun transferini geldigi gunde ogrenecektik, hala Evren veya beIN transferi aciklamadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt