Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'nun ne zaman tam ramdımanlı oynamaya başlayacağıda soru işareti bu arada. 1 aydır takımla çalışmıyor. Bu tip fizikteki oyuncular böyle uzun süreli antrenman eksikliklerini kolay kapatamazlar. Umarım yanılırım ama Fener maçına kadar kendisine gelebileceğini düşünmüyorum.
Ama sorun yok. Forumda Tolga-Selçuk orta sahasının ligin en iyi orta sahası olduğunu düşünen arkadaşlar var zaten. Artık onlar pozitif düşünce güçleriyle orta sahayı toparlar inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak elmas londra'da diyolar.

Burak bey transfer istemiyor değil mi? Pazarlığa çok istekli oturacağını pek zannetmiyorum. Cenk Ergün’ün işi bu onu bu kadar saf dışı bırakmaları çok saçma.

Bu yüzden Okaka içinse Okaka zor diyorum artık.

Yalnız Cenk Ergün’ü yediler heralde. Bu kadar keskin şekilde köşeye atılacak bir adam değildi hiç adı geçmiyor.

Fernando’nun yanına Josef De Souza olacaktı şu kadroda. Ortasaha beton olurdu beton.

images

Burak bey transfer istemiyor değil mi? Pazarlığa çok istekli oturacağını pek zannetmiyorum. Cenk Ergün’ün işi bu onu bu kadar saf dışı bırakmaları çok saçma.

Londra -watford arasi 33 km okaka icin olabilir. Aklima sissoko geldi ama cok zor.

Fransaya döner en kötü Southampton falan yapar bize kalmaz.

O kıvamda olsa bize kalmaz. Oranın Emenikesi şuan ama bizde akar.

Bu ligin adamı değil. İyi adam ama. Dzemaili gibi bir durum olur.

Yalnız Cenk Ergün’ü yediler heralde. Bu kadar keskin şekilde köşeye atılacak bir adam değildi hiç adı geçmiyor.

Hele bi soluklan

9050603880498.jpg

Collina dallaması çinden ortasaha gelecek diyor.

Burak elmas genelde londRada takilyo zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt