Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilgaz Çınar: "Badou Ndiaye gibi oyuncuyu transferin son gününde bulmanız çok zor. Galatasaray adına acaba şimdiden Kerem Atakan Kesgin alınabilir mi diye düşünüyorum."

Elemanın ayağı mükemmel pas atıyordu. Feghoulinin Yasin’e attığı milimetrik pastan 2-3 tane attı bizim rövanş maçında.

Beşiktaş aldı diye haberler çıkmış bi ara ama kesilmiş sonra.

Son düzenleme:
Okaka muazzam olur yaw Sinanı düşünmüyor demekki İmparator

Medyasal bağlantısı olan adamlar bile duyum alamıyorken Collina’ya falan inanmak saçma bence. Bu dönem kimsenin haber alabildiğini sanmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir ihtimal menajerler işin içinde olduğu için menajerlerle bağlantıları vardır ama ben de inanmıyorum.

Collina kolpanın teki. Bugün Bernat Bernat diye milleti umutlandırdı. Nagatomo haberleri çıkınca sildi twitleri. Ya tutarsa diye sallıyor herif.

Okaka muazzam olur yaw Sinanı düşünmüyor demekki İmparator

Sanırım süperfinaldeki Ts maçında Mehmet Batdal o bomboş golü kaçırdıktan sonra hoca “ sıra size geldiğinde fırsatı değerlendirmezseniz , treni kaçırırsınız. “ demişti. Sinan’ın Kayseri maçındaki kaçırdığı goller ve Eren ile birlikte hocanın kafasında onu bi 5-6 hafta dışarı attı bence.

Orta saha gelmeyecek gibi duruyor

Ndiaye yerine muhtemelen Tolga oynar

Nagatomo yarin sabah geliyor

Okaka icin sabah'i bekleyecegiz

Selçuk ta bir kıpırdanma var yalnız hakkını yemeyelim . Orta saha takviyesi olmazsa orta ikili Fernando -Selçuk olur büyük ihtimal

denayer 8 numara oynasın bari.çalım yeteneği ve ayagı iyi nasıl olsa

Yalnız Naga ve Okaka gelirse yeni yönetim bende güvenoyu kazanır. Şu kıtlıkta güzel iki kiralık hamlesi. Fakir edebiyatı yapıp adam almama durumu olsa o kadar büyük aman aman tepki almazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt