Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya adam almadıkları sürece hiçbir transferin bir önemi yok. Orada Selçuk veya Tolga oynarsa takım yavaşlar ve topu geri kazanma süresi çok açılır. Bunları geçtim hücuma çıkmakta çok zorlanırız

Orta saha transferi yapacaklarını düşünmüyorum hoca forvet istiyorsa kafasındaki sistem 4-4-2 veya 4-3-3 olacaktır. Orta saha rotasyonunu da Fernando, Tolga, Belhanda, Selçuk, Donk 6-8 numalarda kullanacaktır. Okaka'da gelirse yedek oturmak için almayacaklardır direk ilk 11'e monte edilip Gomis'le beraber yan yana oynayacaktır eğer 4-2-3-1 gibi bir sistem oynayacaksak o zaman orta saha transferi şart diyebiliriz fakat sistem olarak 4-4-2'ye yakın olduğumuz için elimizdekileri iyi kullanmaya çalışacağız. Gönül orta saha transferi istiyor ama orta düzey bir adam alınacaksa hiç alınmaması daha iyi olur Ndiaye tarzında bir adam da son gün bulamayacağımıza göre bence orta saha transferi olmaz. Sol bek ve Forvet mevkisine Nagatomo ve Okaka mevcut kadrodaki mevkilerdeki oyunculardan iyi olduğu için yararlı bir transfer dönemi geçirmiş olabilir. Nagatomo > Lato / Okaka > Eren

Son düzenleme:
Orta saha alınmazsa işimiz yaş. Eren iş yapmaya başladı diye değil, Ndiaye gittiği için öncelikle orta saha lazım. Selçuk yönsüz bir oyuncu. Fernando tek yönlü. Donk tek yönlü. Tolga yetenekleri çok kısıtlı bir adam. Orta sahada top geçer adam geçmez zihniyetinde bir orta saha değil de hem sert hem kreatif bir orta saha istiyorum. Şu durumda en mantıklısı Fernando döndükten sonra Belhanda ile ortada oynaması. Fernando yokken mecburen Tolga-Donk oynamalı. En azından savunma yönü kuvvetli olur. Selçuk oynayınca hiçbir halt olmuyor. Okaka'yı da kiralayabilirlerse 8 numarada Belhandalı 4-4-2 olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet, şimdi oldu. Bu resim ile Ndiaye'yi bedavaya aldığımızı görmüş olduk böylece. Hatta biraz da hayal kuralım, Ndiaye'nin bonservisini çoktan tamamen ödemiştir eski Başkanımız. Bir insan çok basit bir hesaba rağmen neden bu resmi mention atar? Üstelik bu bonservis yüksek olmasına rağmen, Galatasarayın bu oyuncunun alım ve satımından kazandığı paranın iddialara göre beş milyon civarı olmasına rağmen? Dur cevabını okur gibiyim, benim dediğim ile ne alakası var, bonservis bir rekor diyorum minvalinde bir şeyler. Dur ona da cevap vereyim, bana ne? Galatasarayın alt yapısından çıkmış birini bu fiyata sat veya 1-2 milyona aldığın adamı bu fiyata sat, işte o zaman Galatasaray sağlam para kazanmış olur.

Aydın, tamamen Galatasarayın menfaati ile ilgili yapmış olduğum basit bir hesabı bile anlamıyor isen bu senin sorunun yahu, bu gibi her Galatasaray taraftarının bildiği rakamlar ile beni neden rahatsız ediyorsun? Lütfen bir daha ki sefere eline boş bir kola şişesi al ve bunları o kola şişesinin içine konuş.

Son düzenleme:
Orta saha alınmazsa işimiz yaş. Eren iş yapmaya başladı diye değil, Ndiaye gittiği için öncelikle orta saha lazım. Selçuk yönsüz bir oyuncu. Fernando tek yönlü. Donk tek yönlü. Tolga yetenekleri çok kısıtlı bir adam. Orta sahada top geçer adam geçmez zihniyetinde bir orta saha değil de hem sert hem kreatif bir orta saha istiyorum. Şu durumda en mantıklısı Fernando döndükten sonra Belhanda ile ortada oynaması. Fernando yokken mecburen Tolga-Donk oynamalı. En azından savunma yönü kuvvetli olur. Selçuk oynayınca hiçbir halt olmuyor. Okaka'yı da kiralayabilirlerse 8 numarada Belhandalı 4-4-2 olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye'den sonra o enerjiyi ve katkıyı sağlayabilecek bir 8 numara bulmak çok zor olacak. Sol bek ve forvet mevkilerine yapılan transferler mevcut kadronun çok daha iyisi olduğu için katkı vereceklerdir ama 8 numaraya kimi alırsak alalım beklentiler yükseldiği için sürekli olumsuz eleştiriler oluşacak. Selçuk, Tolga, Belhanda kim 8 numara da oynarsa oynasın o enerjiyi gösteremez. Ndiaye bambaşka bir oyuncuydu yaptığı hoş değil hatta etik bile değil ama ne yazık ki o enerjiyi kaybettik ve farklı bir sisteme dönmemiz gerekiyor. Okaka gelirse kesinlikle katılıyorum 4-4-2'ye dönüp merkezi Fernando - Belhanda yapmalıyız kanatları da Garry - Feghouli yaparsak inanılmaz bir takıma dönüşürüz. Yarın çok kritik olacak Okaka'ya yorum yapmaya gerek yok EPL'den gelip bitmiş denilen Adebayor'un yaptıları ortada o ligde oynayan futbolcunun Türkiye liginde kötü olma ihtimali yok.

Son düzenleme:
ya arkadaş biz neden transferde akıllı olamıyoruz bunu satıp o parayla çok iyi bi 8 numara alınabilirdi.

Seçim tarihi 20 ocak olunca hiçbir şey yapmaya vakit kalmadı yeni yönetim göreve geleli neredeyse 10 gün oldu ve çok kısa bir süre normal şartlarda transfer döneminin ilk zamanları satıp yerini doldurmak mümkün olur ama şu saatten sonra belhandayı satıp yerine gelecek adam 1 tık altı olur ve risk transferi olur. Belhanda'yı satmak istiyorsak sene sonunu bekleyip satmalıyız artık bir şekilde verim almalıyız onu şu an satarsak eldeki orta saha rotasyonu Fernando, Selçuk, Donk, Tolga kalır yerine de adam alabileceğimiz bir süre yok. Tolga sakatlanma riski cok olduğu için Selçuk'da verimsiz olursa Donk - Fernando hariç hiçbir oyuncu kalmıyor. Belhandayı Terim kazanmaya çalışır kazanmazsa sene sonu yol verir

Seçim tarihi 20 ocak olunca hiçbir şey yapmaya vakit kalmadı yeni yönetim göreve geleli neredeyse 10 gün oldu ve çok kısa bir süre normal şartlarda transfer döneminin ilk zamanları satıp yerini doldurmak mümkün olur ama şu saatten sonra belhandayı satıp yerine gelecek adam 1 tık altı olur ve risk transferi olur. Belhanda'yı satmak istiyorsak sene sonunu bekleyip satmalıyız artık bir şekilde verim almalıyız onu şu an satarsak eldeki orta saha rotasyonu Fernando, Selçuk, Donk, Tolga kalır yerine de adam alabileceğimiz bir süre yok. Tolga sakatlanma riski cok olduğu için Selçuk'da verimsiz olursa Donk - Fernando hariç hiçbir oyuncu kalmıyor. Belhandayı Terim kazanmaya çalışır kazanmazsa sene sonu yol verir
zaman olmadığı konusunda haklısın çok zor iş. ama insan yine de hayal ediyor işte transferde çabuk aksiyon alıp belhandayı iyi bi 8 numarayla takaslasaydık sorunumuz kalmazdı. ama 1 haftada böyle bi işi üstelik bukadar sorun varken yeni yönetimden beklemek insafsızlık olur tabi.

zaman olmadığı konusunda haklısın çok zor iş. ama insan yine de hayal ediyor işte transferde çabuk aksiyon alıp belhandayı iyi bi 8 numarayla takaslasaydık sorunumuz kalmazdı. ama 1 haftada böyle bi işi üstelik bukadar sorun varken yeni yönetimden beklemek insafsızlık olur tabi.

Şimdilik Nagatomo ve Okaka olursa yetecektir umarım Okaka olur çünkü gerçekten ihtiyacımız var özellikle Gomis - Okaka stoperleri paramparça eder 2 oyuncunun da top saklama beceresi inanılmaz yüksek takımı sürekli rakip yarı sahada tutmaya yetecek güçleri var o yüzden Nagatomo kadar Okaka'da çok kritik bir transfer olacak

Şimdilik Nagatomo ve Okaka olursa yetecektir umarım Okaka olur çünkü gerçekten ihtiyacımız var özellikle Gomis - Okaka stoperleri paramparça eder 2 oyuncunun da top saklama beceresi inanılmaz yüksek takımı sürekli rakip yarı sahada tutmaya yetecek güçleri var o yüzden Nagatomo kadar Okaka'da çok kritik bir transfer olacak
8 numara bölgesine bi adam bulmamız lazım bence selçuk tolga hiç güven vermiyor açıkçası.

heyecanli son gün bizi bekliyor gibi

aynen keske orta saha icin biri alinsa, ama son gün 3 transfer yapmayiz gibi

bu sefer kesin birseyler olacak cünkü, ciddi beklentim var

Nagatomo ve Ndiaye ile başlar gün, işte sonrası heyecanlı olacak, özellikle orta saha beklentisi var forvet diyorlar.. Hayırlısı olsun bakalım :D

Okaka değilde bu adam tam bize göre ya şimdi gece gece uyku tutmayınca Championship'te geziniyordum ne adamlar var gerçekten. Bu sene sakatlıktan çok süre de alamamış keşke buna çöksek de vermezler gerçi bunu ben beğendim şahsen

https://www.youtube.com/watch?v=96xx0P6Bikc

Transferrrrrrrrrrrrr

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt