Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elimize o kadar para geçti...sol beki ucuza çözdük...mutlaka 1 orta saha alınmalı kiralık adam bulunabilir

orta saha almazsak olay bu
tree.gif

hocam mouyu ara blindi kiralayak ön liberoda oynuyor zaten en iyi maçlarını

Öyle bir yazılıyor ki sanki 1 oyuncu gitti diye şampiyonluğu veriyoruz. Kayseri de Maicon, Fernando, Belhanda ve Gomis yokken Türkiyenin en zor deplasmanından 3 puan alıp döndük hatta kayseriyi ilk 45 dk ezdip geçtik bunun daha ötesi olabilir mi ? Onun için ben 1-2 oyuncuya bakıp şampiyonluk gidecek diye bir şey yazamam ki bu takım zamanında düşük profilli oyuncularla bile şampiyon oldu. Bizi diğer camialardan ayıran en büyük özellikte sinerji ve enerjidir bir çok şampiyonluğumuz yönetim, teknik ekip ve takımın kenetlenmesiyle geliyordu.

Herkesin hem fikir olduğu konu orta saha transferi bunu Terim de biliyor Yönetim de biliyor herkes de biliyor o yüzden biraz sakin olup transferin son saatlerine kadar bekleyelim elbette çalışmaları vardır fernando haberini biz yeni duyuyoruz fakat yönetim ve teknik heyet en azından bir kaç gündür haberleri vardır. Orta sahaya da 2-3 tane isim çıktı biraz sabredelim sabırlı olalım takımımıza güvenelim, yönetimimize güvenelim, teknik heyetimize güvenelim ki her bir sorunu güvenle yenelim...

Mbiayı 6 aylığına kiralamak zorundalar takıma böyle ihanet edilmez yemişim Yellow Fridayini falan

Şu kadroyu şampiyon yaparsa Fatih Terim'in heykeli dikilmeli

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk-Tolga-Donk rotasyonuyla şampiyonluk zora girer. Bence transfer bitmeden bir tane oyuncu alınması şart.

Bizim şampiyon olmamız zor sadece rakiplerle mücadele etmiyoruz ki . Şampiyonluk yolunda en iyi oyuncu sat

Fernando varken bile orta saha şu haliyle kötüydü şimdi çok daha kötü

Klasik taraftar olayları yönetime baskı yapıp son dakikada boşta gezen bir malı kulübe kaktıracaklar illa

Kadroya bak :38573:

---------------------- Muslera ------------------------
Mariano ---- Maicon --- Serdar --- Nagamoto(?)
------ Fernando (sakat) ------ Boş -----------------
--- Rorigues --------- Boş --------------- Feg ------
----------------------- Gomis -------------------------

Yedek de yok gibi bir şey. Fatih Terim ne yapacak bu kadro ile? Büyücü değil adam sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt