Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gamaspor'a sallıyanlar nerde acaba göremiyorum???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fernando dönene kadar

Muslera
Mariano - Maicon - Denayer - Nagatomo
Feghouli - Tolga - Belhanda - Rodrigues
Okaka - Gomis​

H.O
bence güzel

belhanda orta sahada az top kapmıyor bir de topla çıkarken daha iyi top tutuyor ve taşıyor , panik yapmıyor ama bazen aşırı soğuk kanlı geriye dengesiz pasları var.

okaka iyi oyuncumu beyler

Ne boktan dünya lan! herkes bende dahil sol bek forvet diyordu ama şimdi başka yerden patlat verdik dert bitmez arkadaş ille o stresi yaşayacağız of of

[FONT=&quot]Stefano Okaka, sezon sonuna kadar Galatasaray'da. Oyuncu sağlık kontrolü ve imza için İstanbul'a geliyor. (La Gazetta Dello Sport)[/FONT]

Mbia gelsin amin. Zamanında çok istemiştim ama ts almıştı. Hadi oğlum kop gell. Okaka da gelebilir. Hocamın 442 si için gerekli

Mustafa Cengiz'in tasfiye memurluğuna soyunacağından korkuyordum açıkçası. Şu ana kadar beklediğim gibi de oluyor.
Galatasaray başkanlığına aday oluyorsan bu makam için gerekli çapa sahip olman gerekiyor.
Takımın kritik adamlarını son dakikada satarak futbolcu maaşı ödeyerek mi başkanlık yapacak bu adam? Sokaktan geçen biri başkan olsun o zaman paraya sıkışınca adam satıp maaş ödesin.
Sene sonunda şampiyon olamayıp şampiyonlar ligine katılamayınca kaybedeceğimiz 30-40 milyon Euro'yu düşünmeyip günü kurtarma peşinde.
Dursun'dan nefret etsem de bu adam aratmaz umarım Dursun'u bile.
Fatih Terim'e üzüldüm.

mbia veya guarin süper olur ne olur alın lan

Türkiye ligi orta sahalarla şampiyon olunmaz forvetlerle olur, CL'de olsak orta sahasız perişan olurduk ama bu lig de Gomis - Okaka her maç 3-4 atarken 2 gol yesek bile haneye 3 puan yazacak :D

Reis yine ortasaha şart. O zaman donk ve Tolga oynayacak. Çünkü Selçuk ta bunların yükünü kaldıracak ciğer ve fizik yok. Ama donkla tolgaya ne kadar güvenebilirsin. Fernando iyileşse ortasaha falan bu kadar umrumda olmaz

Championshipde oynamak istememis KRAL

bu arada Gökmeni kutlamak lazim

Mustafa Cengiz'in tasfiye memurluğuna soyunacağından korkuyordum açıkçası. Şu ana kadar beklediğim gibi de oluyor.
Galatasaray başkanlığına aday oluyorsan bu makam için gerekli çapa sahip olman gerekiyor.
Takımın kritik adamlarını son dakikada satarak futbolcu maaşı ödeyerek mi başkanlık yapacak bu adam? Sokaktan geçen biri başkan olsun o zaman paraya sıkışınca adam satıp maaş ödesin.
Sene sonunda şampiyon olamayıp şampiyonlar ligine katılamayınca kaybedeceğimiz 30-40 milyon Euro'yu düşünmeyip günü kurtarma peşinde.
Dursun'dan nefret etsem de bu adam aratmaz umarım Dursun'u bile.
Fatih Terim'e üzüldüm.

4 ay maasları yatırmayan da dursun özbekti. ne çapı

bu ligi kaldırır belhanda-fernando orta sahası , yalnız fernando gelene kadar orayı tolga yada selçuk kapatamaz belki donk çok formda olursa yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt