Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin bir Bok bildigi yok cünkü yönetimde ne yaptigini bilmiyor Su an

Akmayan trafikte transfer takip ediyoruz.

Okaka yola cikti haberini gorunce kornaya asildim.

Suan mutsuzum :(
3c649a1e3026ed1486a668c14392cc61.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mahmutbey gişelerde geldiğinde mbia galatasaray'da haberi girilmiş , gişelerden kurtulduğunda ise iptal olmuş olur.

şerefsizler bir kez de bizim lehimize olan birşey de haklı çıkın 50 tane adam gelecek dediler gelmedi en çok sevindiğim Okaka transferinde olmayacak dediler haklı çıktılar..Kafam bulandı sabahtan beri işi gücü boşladım transfere bakacağım diye..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okaka transferi gerçekleşti diye keyiften çay söyledim, gelene kadar transfer iptal oldu. İçmiyorum ulan.

Okaka transferi, sağlık kontrolü ve imza işlemleri yetişmeyeceğinden iptal oldu. (Di Marzio)

Gecmis olsun dagilalim

Özil Arsenal le 3 yıllık yeni kontrat imzalamis 68 milyon Euro alacakmış 3 yıl içinde.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Gökmen’in sitesi Gama ne diyorsa ona inanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evrak işlemleri ve sağlık kontrolü yetişmeyeceğinden nedir ya? Böyle saçma bahane mi olur? Maliyette anlaşamadılar dersin okey de gece 12’ye kadar süresi yok mu?

genelde medya kötü şeylerde haklı cıkıyo.bildiğin şerler.di marzio da fenere ve bjkye calısıyo paso

Son düzenleme:
Okaka'nın gün içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (NTV Spor)

Hasan davala tafo Terim apo hepsinin elinde telefon kim denkgetirirlerse onu alacağız şuan durum bu...

Tarihimizin en kısa süren oyuncusu Okaka oldu adam yaklaşık 3 dakika 47 sn sonra tekrar uçaktan inip kulübe geri döndü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt