Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zamana kadar yeni yönetime bir şey demedim Dursun’un enkazından dolayı ama orta sahayı Selçuk, Tolga yaparlarsa bu affedilebilecek türden bir facia olmaz. Bu resmen açık bir intihardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni yönetimlik bir şey yok dursun öyle bir tarihte seçim kararı aldı ki 20 ocakta yapılacağını bile bile ayarladı hatta spor yazarlarından bir kaç kişi bu kararı daha önce aldığını ama malatya maçından sonra açıkladığını söylemişti eğer daha önce açıklamış olsa 5-6 ocak gibi genel kurul yapılıp yeni başkan seçilirdi. Tabi dursun özbek seçilmeme ihtimalini de düşünüp ben gidersem tamamen bir enkaz bırakıp topu yeni yönetime atayım dedi ve ayrıldıktan hemen sonra hisselere ipotek koydurdu ve yönetimin tamamen elini kolunu bağladı hatta oyunculara 11-12 m euro gibi 4 aylık maaşlarını ödemeyip vergi borçlarıyla beraber tamamen yeni gelen yönetimin ayağına sıktı. Yeni yönetimin burada yapacağı hiçbir şey yok Ndiaye gitmesin dediler ama ndiaye kendi gitti burada yeni yönetime söz söylemek bizlere düşmez dursunun 2.5 yıldaki enkazını temizleyip yeniden temelleri atmak belli bir zaman alacak

Para yoksa kulübü satacaksın, ağlamanın manası yok. Bu kadar basit. Sıktı artık ağlak tipler, hangi yönetim gelse hep ayni şey oluyor

katılıyorum sana satılsın saçma sapan adamlar yerine profesyoneller yönetsin böyle trasfer zamanı seçim, son gün saçma sapan adam almalar, pili bitmiş futbolculara evlat muamelesi yapmalar gibi mal ca uygulamalar görmeyiz

Ndiaye kalırsa olağanüstü olur çok sevinirim anasını satayım iptal olsun sezon sonu için alabilsinler

Dostlar özet geçin bugun yalnız bırakıyorum sizi affola, noldu ne bitti sanırım japon kesinleşmiş sol beke

Okaka mevzusu nedir?
Mbia ne durumda?
Andre gomes yazmışlar barca dan ciddi mi?

Ali Can Yaycılı:"BBC'de bir hukukçu diyor ki; Ndiaye belirlenen süredeki milli maçların yüzde 60'ında bile oynamamış. O yüzden çalışma izninde sorun var. Şu an kurul bu konuyu görüşüyor. Henüz hiçbir şey bitmedi, toplantı devam ediyor."

Bonservisini ödesinler sene sonu yollayalım. Biz milli eder yollarız onu

katılıyorum sana satılsın saçma sapan adamlar yerine profesyoneller yönetsin böyle trasfer zamanı seçim, son gün saçma sapan adam almalar, pili bitmiş futbolculara evlat muamelesi yapmalar gibi mal ca uygulamalar görmeyiz

Evet. Kim gelse bir şey değişmeyecek çünkü mali durum berbat ötesi. Bu kulübün satılmaktan başka çaresi kalmadı

Ndiaye kalsın diyecem de osmanlıspor maçına çıkmayıp gidicem diye tutturan adam sezonu da satar bizi de satar her şeyi de satar hiçbir güvenim yok şu saatten sonra geri gelirse de eski enerjisi kalmayacak ve mutlu olmayacak

Ndiaye kalsın diyecem de osmanlıspor maçına çıkmayıp gidicem diye tutturan adam sezonu da satar bizi de satar her şeyi de satar hiçbir güvenim yok şu saatten sonra geri gelirse de eski enerjisi kalmayacak ve mutlu olmayacak

keşke iptal olsa sadece dünya kupasında oynamak için bir tarafını yırtacak.

DU35wNGX4AAiAOf.jpg

en azindan bu krali transfer edebildik ://

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt