Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu zamana kadar yeni yönetime bir şey demedim Dursun’un enkazından dolayı ama orta sahayı Selçuk, Tolga yaparlarsa bu affedilebilecek türden bir facia olmaz. Bu resmen açık bir intihardır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru söze ne hacet
Çekemeyenler anten takabilir
katılıyorum sana satılsın saçma sapan adamlar yerine profesyoneller yönetsin böyle trasfer zamanı seçim, son gün saçma sapan adam almalar, pili bitmiş futbolculara evlat muamelesi yapmalar gibi mal ca uygulamalar görmeyizPara yoksa kulübü satacaksın, ağlamanın manası yok. Bu kadar basit. Sıktı artık ağlak tipler, hangi yönetim gelse hep ayni şey oluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ndiaye kalırsa olağanüstü olur çok sevinirim anasını satayım iptal olsun sezon sonu için alabilsinler
Ali Can Yaycılı:"BBC'de bir hukukçu diyor ki; Ndiaye belirlenen süredeki milli maçların yüzde 60'ında bile oynamamış. O yüzden çalışma izninde sorun var. Şu an kurul bu konuyu görüşüyor. Henüz hiçbir şey bitmedi, toplantı devam ediyor."
okaka mokaka olmayacak belli
Zenci, yeter mi?
katılıyorum sana satılsın saçma sapan adamlar yerine profesyoneller yönetsin böyle trasfer zamanı seçim, son gün saçma sapan adam almalar, pili bitmiş futbolculara evlat muamelesi yapmalar gibi mal ca uygulamalar görmeyiz
Dostlar özet geçin bugun yalnız bırakıyorum sizi affola, noldu ne bitti sanırım japon kesinleşmiş sol beke
Okaka mevzusu nedir?
Mbia ne durumda?
Andre gomes yazmışlar barca dan ciddi mi?
Ndiaye kalsın diyecem de osmanlıspor maçına çıkmayıp gidicem diye tutturan adam sezonu da satar bizi de satar her şeyi de satar hiçbir güvenim yok şu saatten sonra geri gelirse de eski enerjisi kalmayacak ve mutlu olmayacak
emana futbola döner mi acaba? yada gravessen