Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi satip giden adamin tekrar dönmesini istiyorsunuz ha.

Hoca takintili böyle konulara olur da Ndiaye transferi iptal olursa Yedekte görebiliriz Badouyu hepimiz biliyoruz bunu
Aykut kocaman ile karıştırıyor olabilir misin? Hoca bazı küçük adamlar gibi ego kasmaz oyuncuyu kaybetmek istemez. Riera, Melo olayında Şenol, Aykut falan olsa ikisini de kovardı. Hoca ikisini de kazandı.

Yaza kadar Milli takimda max. Oynayacagi
Maç sayisi hazirlik maclariyla birlikte 4-5 Hahahaha

Biz paramızı alalım, Eyşan Badu da yedekte beklesin. Ne oldum delisi pezo.

Aykut kocaman ile karıştırıyor olabilir misin? Hoca bazı küçük adamlar gibi ego kasmaz oyuncuyu kaybetmek istemez. Riera, Melo olayında Şenol, Aykut falan olsa ikisini de kovardı. Hoca ikisini de kazandı.

En cok ihtiyacimiz oldugu bölgede umarim Böyle bir davranis gösterir

Bu işler genelde itiraz sonrası olumlu sonuçlanıyor. Çok çok çapsız adamlarda reddediliyor itiraz

Ndiaye mi geliyor simdi? :confused:

DU3cCwjXkAEZ6yv

Donk'a kaldik artik yapacak birsey yok

Badou N’diaye: “Evet Galatasaray’ı bırakmamla taraftar bana çok küfür ve hakaret etti. Hiçbirine alınmadım ama beni en çok üzen şey kabile reisime bile küfür edildi. Onun hiçbir suçu yoktu. Bunları haketmedi.”

Badou N’diaye: “Evet Galatasaray’ı bırakmamla taraftar bana çok küfür ve hakaret etti. Hiçbirine alınmadım ama beni en çok üzen şey kabile reisime bile küfür edildi. Onun hiçbir suçu yoktu. Bunları haketmedi.”
Gerçek mi ya bu?

Kabile reisine mi sövmüşler :asd:

Son gün girişimi olarak Chievo'lu orta saha Samuel Bastien'i satın alma opsiyonuyla kiralama isteğimiz reddedilmiş. SKY'a göre; Okaka da Galatasaray olmayınca Malaga'ya yakın. [Tuttomercato]

Badunun ingiletereye gitmek istemesi normal. Profesyonel disi darvanisi anormal. Kufuru haketmis yani...

komik degil ve de racist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt