İlker Mavili
Sarı Üye
- 11 Mayıs 2015
- 890
- 244
- 613
%60ı tamamlayana kadar bizde oynarmış öyle yazıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%60ı tamamlayana kadar bizde oynarmış öyle yazıyor
Aykut kocaman ile karıştırıyor olabilir misin? Hoca bazı küçük adamlar gibi ego kasmaz oyuncuyu kaybetmek istemez. Riera, Melo olayında Şenol, Aykut falan olsa ikisini de kovardı. Hoca ikisini de kazandı.Hoca takintili böyle konulara olur da Ndiaye transferi iptal olursa Yedekte görebiliriz Badouyu hepimiz biliyoruz bunu
Aykut kocaman ile karıştırıyor olabilir misin? Hoca bazı küçük adamlar gibi ego kasmaz oyuncuyu kaybetmek istemez. Riera, Melo olayında Şenol, Aykut falan olsa ikisini de kovardı. Hoca ikisini de kazandı.

Gerçek mi ya bu?Badou N’diaye: “Evet Galatasaray’ı bırakmamla taraftar bana çok küfür ve hakaret etti. Hiçbirine alınmadım ama beni en çok üzen şey kabile reisime bile küfür edildi. Onun hiçbir suçu yoktu. Bunları haketmedi.”

Gerçek mi ya bu?
Kabile reisine mi sövmüşler![]()
Söven bir Adanalı hemşehrim olabilir.Söveriz biz. Kabile reisi dinlemeyiz.
Badou N’diaye: “Evet Galatasaray’ı bırakmamla taraftar bana çok küfür ve hakaret etti. Hiçbirine alınmadım ama beni en çok üzen şey kabile reisime bile küfür edildi. Onun hiçbir suçu yoktu. Bunları haketmedi.”
Gerçek mi ya bu?
Kabile reisine mi sövmüşler![]()
Badou N’diaye: “Evet Galatasaray’ı bırakmamla taraftar bana çok küfür ve hakaret etti. Hiçbirine alınmadım ama beni en çok üzen şey kabile reisime bile küfür edildi. Onun hiçbir suçu yoktu. Bunları haketmedi.”