Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor Hukukçusu Ian Robinson: "Ndiaye Senegal'de 8 kez oynadığı için, milli takım şartına uymuyor. Stoke, bonservis bedeli, ödeyeceği maaş ve oynadığı seviyeyi öne sürerek çalışma izni istiyor. Büyük ihtimalle olumlu yanıt alır ama kararı bağımsız kurul verecek."

Ian Robinson: Badou N'Diaye'nin son 2 sezonda milli takımın oynadığı maçların % 60'ında oynama şartını yerine getiremiyor. 8 maça çıkmış.
bd1cb7d4239429771e90e92e22d01033.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kabile reisine siçtigimin kim tutturdu sezon ortasi ingiltere ingiltere diye bekleyemedinmi yarim sezon

selçuk donk tolga
bu 3lü ile kimse hayal kurmasın.
yine döndük son 2 sene ki halimize.
son 2 senede de biz goller atıyorduk bunda hiç sorun olmazdı ama kevgir ortasahamız yüzünden 2 sene çöpe gitmişti.
bundan kimse akıllanmamış anlaşılan.

Bu genel kurul yapısı ve üyelik sistemi bu şekilde olduğu sürece böyle yetersiz yönetimler gelmeye devam eder.Bu çapsız yöneticiler bir gün Galatasarayı batırır.Böyle devam ederse bu durum kaçınılmaz olacak.

Bu klüpde devrim şart.Halka açılmalı.Bu klüp kabuğunu kırmalı.

Transferdeki çapsızlığın parasızlıkla alakası yok.Karşı tarafta fikret orman denen herif transfer konusunda resmen tarih yazıyor.
Bu Genel kurul yapısından çıkan başkan ve yöneticilerin hepsi sözde Galatasaraylı.Yani Galatasaraya bağlılıkları son derece zayıff.O yüzden türlü türlü fiyaskolara imza atıyorlar.Bunun başka bir açıklaması yok.Şu klübün bünyesinde Fatih Terim gibi figür olmasaydı ne yapacaktık bilmiyorum..

selçuk,tolga,donk,yasin,belhandanın olduğu kadrodan bir bk olmaz. Allah cezanızı versin...

Oynadığı seviye ne oluyor Türkiye Ligi değil mi sonuç olarak yaw ne gibi bir özel avantajı olabilirki

Bu saatten sonra kimse gelmez zaten. Basak 2 kat güçlendi, bjk gücünü korudu biz ise geriye gittik. Eminim ki şu an Fatih Hoca olmasa burada herkes ilk 3 zor derdi . Kadro kötü değil tabii ki ama 2 takıma göre eksik ve sıkıntılı. Bir kere orta saha artık bjk bizden kat kat üstün hale geldi. Forvet desen 2 hafta ile Eren e ben hala güvenmiyorum. Neyse bakalım şampiyon olamasak da dünyanın sonu değil ama olma ihtimali de epey düşük

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer yatınca Ndiaye

Evet stoke city'e gitmek istedim ama bi sor neden gitmek istedim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diamalaye is a complex with both shed and whitewashed middle class houses. Badous family lives in the latter, and there is no doubt that Bodø / Glimts midfield jewel comes from a family with both resources and ambitions. Mama Aicha teaches chemistry and physics, father Mother is former major in the army, elders sister Penda jobs in the UN, elders brother Aly is IT engineer, store sister Salla lives in Italy and big brother Pape Sangolé is studying administration and management in Kuala Lumpur, Malaysia.

kabile reisi
right

Bizimkiler de lawali getirsin sozlesmeyi hazirlasin ndiaye iptal olursa geri yollarlar :/

Kendi oyuncusunu önce gönderip iki gün sonra kiralayan kulüp olarak tarihe geçmemize saatler kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TRANSFER - Bandırmaspor, Galatasaray'dan 1998 doğumlu İbrahim Demirbağ ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı

Gokay Akpinar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt