Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoke City sakatlığı yüzünden oynayamadığına dair Senegal Federasyonundan rapor istemiş. Henüz o raporlar gelmediği için çalışma izni başvurusu reddedilmiş.

A Spor'da Emre Kaplan denilen adamın yalancısıyım ben de.

Ne bileyim Can yahu tivıtırda filan sövüyoruz ya milletçe önümüze gelene :asd: Bir an ihtimal verdim şaşırmam yani böyle bir işe ve açıklamaya. :D

Espiri zaten gercekten öyle bir aciklama yapmadi.

Ama kabilesine sövüldügü dogru ona ithafen yazdim evet diye. Bu yüzden resmi paylastim :asd:

Ndiaye Dünya kupasına giitiğin de karşılar o maddeyi. Zaten 1 maç yüzünden karşılayamamış.

Stoke City sakatlığı yüzünden oynayamadığına dair Senegal Federasyonundan rapor istemiş. Henüz o raporlar gelmediği için çalışma izni başvurusu reddedilmiş.

A Spor'da Emre Kaplan denilen adamın yalancısıyım ben de.

Yalanci kopekler

Sene başında West Hamada aynı sebepten gidememişti bu herif tam manyak şimdi yine gidemezse tıpış tıpış dönecek

Ndiaye yatar inşallah 6 aylık bizde oynar stokeda kümeye düşer ndiayeye hadi yavrum yallah championshipe deriz beter olsun deriz

Adamın kabile reyisine hanginiz sövdü la

Kabile Reisi kim bunun :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer sezonuna girmeden once iki eksik bolgeye takviye lazimdi:

Sol bek: Nagatomo (secim, yeni yonetimin gelmesi, fazla zamanin olmamasi, 4 aylik maaslarin odenmemesi gibi durumlari dusunursek 8 yildir Inter'de oynayan Nagatomo fena degil, zaten 6 ay kiralik oynayacak sonra geri donecek, Lato'dan iyidir)

Forvet: Malesef alinmadi, 6 ay Gomis ve Eren ile idare ederiz diye dusunuyorum, gerektiginde Sinan da forvet oynar

Ustune Ndiaye gibi onemli bir oyuncumuzu kaybettik, bana gore buyuk bir kayip. Yerini de doldurmadik. Fernando 1-2 ay yok. Selcuk-Tolga ikilisine kaldik, Osmanli gibi bir takim bile bizim orta sahamizi rahat gecerse bir deplasman veya derbi macinda olacaklari dusunun.

Fatih hoca'ya guvensem de isimiz zor. Rakipler guclu. Hayirlisi artik.

Allah biliyor Ndiaye'nin rezil olmasını o, kadar istiyorum ki..

Love yavaş biladerim
39c6521c4707bbc6fd7370f7530513b3.jpg

abv juve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt