Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olanlardan sonra Dursun Özbeğin başkan olması çok zor, taraftar hoş olmayan şeyler yapabilir o yüzden bu tehlikeye girmez bence.
O mal gelir . Değişik bir adam ya , ne bileyim aptallara benziyor ama değil zeki desen içinde ama zeki adamda gurur da olur. Ünal Aysal' i çok tutmam ama Aysal Fatih Hoca dışında hiçbir yanlışı yoktu . Emin olun Hoca gitmeseydi o saçma transferler son yılında olmazdı. Ünal hem kendine etti hem de bize . 4 sene öncesini özlüyorum vallahi . Kimlere kaldık yok dursun yok yarsuvat yok cengiz ...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DU4T7N5X0AAPInt.jpg

Bu kim
Kim bu

Banka kredisi çekeriz, hallederiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tam bunu yazacaktım. Bankaların üst düzey yetkilileri davosa katıldığı için çekememiş bu yönetim kredi. Ndiayeyi satmak zorunluluk değil ama teklif bayağı iyi tabii ki.

Vallahi bittik.

Donk Selçuk Tolga ile elek ederler bizi deplasmanlarda.

Ulan albayrak,bari ataydın elini cebine bi 3 milyonluk ortasaha alaydın.

Baduo'yu kiralamak dah mantikli.

Çünkü bonservisi bizde kalırsa eğer
25.maçında osmanli ya 1.5 milyon daha ödemek zorunda kalacağız.
Ayrıca bıraktığı 1.5 milyon maaşı da geri isteyecek.
Birde sakatlanirsa veya formu düşerse bırakın 17 milyonu 5 milyona bile alan çıkmayabilir.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

büyük bölümünü ilk ödemede istemişiz, geri kalanını banka kredisine çevirirler zaten sorun olmaz.

Öyleysede başka bir yol bulsunlar Ndiaye kalsın yaw izin çıkmamasıda bahane olur işte.Ndiayeyi illaki satarsın milli maç olayını tamamladıktan sonra

Bunların alayı sözde olan şeyler detayları kimse bilmiyo

Ya tabii canım sen de haklısın da ona bakarsak hiç bir şeyi bilemeyiz ki. Bize sunulanlar bile yalan çıkıyor Badou’ya verilen 7,5’un 12 çıkması gibi. Biz medyaya servis edilen haberler üzerinden konuşmaktan başka bir şey yapamayız maalesef. Gerçekleri sadece yetkililer bilebilir. Onların insiyatifi şeffaf olup olmamak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fernando yok ndiaye belirsiz orta saha çökmüş durumda hala bi gelişme yok belhanda selcuk tolga ile eleğe döneceğimiz net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt