Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyleysede başka bir yol bulsunlar Ndiaye kalsın yaw izin çıkmamasıda bahane olur işte.Ndiayeyi illaki satarsın milli maç olayını tamamladıktan sonra
yav şimdi kalsa osmanlıya ekstra 1.5 milyon + 1.3 milyon alacağı etti sana 2.8 milyon ekstra masraf, zaten tonlarca ödenmemiş maaş var hepsi sıkıntı. bıktım artık şu para sorunlarından badou dan gelen parayla kafamız rahatlar şampiyonluğa odaklanırdık. böyle hergün para sıkıntısıyla olmaz bu iş

Ndiaye kalırsa tak diye Sivas maçında bile oynar Terimde biliyor orta sahanın leş olduğunu çok isteyerek bu transferi onayladığını sanmıyorum

bu apaçi daha ingiltere vizesi alamamış, çalışma izni mi alacak. Postalarlar sabaha bize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Israrla söylüyorum hamidou yada malatyadan azubuike gökaya da şans verilsin

Su saatten sonra oyuncu gelmez kapandi transfer. Tek olasilik calisma izninin cikmamasi o da arada 3 saat fark var son dakikalarda aciklarlar biz de burda sove sove ceza aliriz.

Bi Ayıboğan vardı Monika mu ne, inmedi mi uçaktan

Yeni trasnferimiz Ndiaye’yi karşılamaya hazır mıyız ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando 2 haftaya falan dönebilse bari ulan ne aptalca sakatlandı ya tüm sıkıntı aslında Fernandonun sakatlığı

Ndiaye'nin döneceği gibi bir ihtimali düşük tutalım izin çıkabilir daha 8 saat falan var

??????Sıcak Haber | Göztepe, Demba Ba ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

TRANSFER - Göztepe, Demba Ba ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

DU4VX27XkAAHgjN

Ndiaye geldi mi

ndiaye dönsün, huzur içinde çözülsün bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt