Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada devre arasında güç kaybeden şampiyonluk adayı bir tek biz varızdır herhalde.
Tolga-Selçuk-Donk orta sahasından şampiyonluk beklemek F.Terim'le bile hayal gibi bir şey. Şu andan itibaren Başakşehir ve Beşiktaş'ın ardından 3. şampiyonluk adayıyız.

Bari Mbia yı kiralasaydınız . Borç batağındaki Denizlispor bizden daha iyi transfer yaptı

Dünyada devre arasında güç kaybeden şampiyonluk adayı bir tek biz varızdır herhalde.
Tolga-Selçuk-Donk orta sahasından şampiyonluk beklemek F.Terim'le bile hayal gibi bir şey. Şu andan itibaren Başakşehir ve Beşiktaş'ın ardından 3. şampiyonluk adayıyız.

Semih-Dany ile CL çeyrek final oynatmış kişiden bahsediyoruz.

birazdan Nagatomo ve Emrah icin KAPlar gelir, lanet olasi transfer dönemi biter

-------------Muslera--
Mariano--Maicon--Serdar--Japon
-------------Fernando------
Garry--Feghouli--Belhanda--Yasin
--------------Gomis

1. Fernando çok kaliteli futbolcu olsa da sonuçta bir insan mıdır?;

2. Diyelim ki Fernando insan üstü meziyetlere sahiptir. Adam zaten sakat, ne zaman dönebileceği meçhul; futbol bu, önemli maçlar öncesinde tekrar sakatlanamaz mı, cezalı duruma düşemez mi?...

Taraftarlık güdüsü insanı olumlu düşünmeye zorluyor, anlıyorum da bu kadarı Polyanna' yı çağrıştırıyor ister istemez...

Mayıs ayı geldiğinde herkes sonucu görecek. Fatih Terim'in de meziyetleri bir yere kadar. Bitmiş orta sahaları bir yere kadar diriltir. Beli dönmeyen 3 metrekare alan içinde oynayan Selçuk ve ne olduğu belirsiz Donk ile o banko gördüğümüz maçlardan bile puan çıkmayabilir. Tamam bizim de inancımız var bizde sizin gibi olsun istiyoruz ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Orta sahan iyi değilse şampiyon olamazsın. Türkiye ligi her zaman orta sahaya bakıyor

Son düzenleme:
Terimin de selçuk tolga ikilisiyle ne kadar çaresiz kalacağını gorecegiz hep beraber ama daha da kötü olanı Terimin kendisi bile bunun farkına varamadı. Umarım herkesin ve kendisinin beklediği mucize gerçekleşir.

O dönem orta saha göbeğin formunun zirvesindeki Selçuk ve Melo’ydu. 10 numaran Wesley, forvetin Drogba’ydı. Karşılaştırmak doğru olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alakası yok. Melo'nun bizdeki en kötü senesiydi. İlk devre Sneijder-Drogba yoktu. Sneijder üstelik ilk senesinde bir kaç maç dışında fazla katkı da yapamadı. Sol bek desen Sol kanattan devşirme Riera'ydı.

Ben güveniyorum hocaya. Yine üstesinden gelecek. EURO 2008'de sahaya çıkacak adam bulamamıştı buna rağmen Almanya'dan çok daha iyi oynayıp şanssız şekilde elendik. Hocaya güvenim tam.

2010-2012 Selcuk inani Su anki piyasada Rahat 20-25 milyon ederdi

O zaman bu takımın orta sahasında müzmin sakat ve aynı zamanda yetenek fukarası Tolga ve bitik Selçuk ile meziyetleri sınırlı olan Donk oynuyordu zaten aynen.
Konuya bodoslama dalmak gibi olacak ama kanatlarda Emre Çolak, Engin Baytar forvette Necati ve Elmander
Ne hücum hattı ama o zaman da, bu zamanda burada ağlanırdı böyle kadro mu kurulur, ilk 2'ye zor gireriz diye. Önemli olan kadro olduğu kadar kadroyu efektif kullanmak da önemli.

Bu sezon şampiyonluk o sezonki çeyrek finalden daha zor bence. Braga ve Cluj'dan daha zorlu rakiplerimiz var ve o sezon Schalke maçlarına Drogba ve Sneijder takviyesiyle çıkmıştık.

Cluj-Braga kötü takım değildi. Braga dediğin takım o sene kuraya 2.torbadan katıldı. Daha 2 sene evvel UEFA finali oynamış takım. Cluj desen Romanya şampiyonu.

Schalke maçlarında ne Sneijder, ne de Drogba büyük katkı veremedi. Real 2.maçında verdiler sadece.

Bu forumda ne kadar dalkavuk olduğunu bugün çok net bir kez daha anladım.
Bugün Ndiaye'yi yeni yönetim değil de dursun haini satıp yerine bi oyuncu almasaydı ne anası kalmıştı ne bacısı. Ama yeni yönetim olduğu için, aylardır Allah belanı versin dursun diye köpürenlerden 1 kelime yok, cidden komik bi durum. Neymiş, yeni gelen yönetim geleli birkaç gün olmuşmuş, sinerjiymiş, para yokmuş, süre azmış, zar muş zurt muş.

Kimse kusura bakmasın arkadaş. Ben bu yönetime notumu çoktan verdim. En az dursun kadar çapsızlar bunlar da.
Bu adamlar seçimi kazandığında 10 gün filan vardı transfer döneminin bitmesine. Official olarak koltuğa oturduklarında ise 7 gün filan vardı. Ndiaye'nin teklifi sanki son 2 gün içerisinde gelmiş gibi konuşmasın bazıları. 10 gündür biliyorlardı bu durumu. Ama çapsız oldukları için koca 10 günde kiralık da olsa bi 8 numara almayı akıl edemediler. Bu nasıl bi rezilliktir abi?
As orta sahanın biri 1.5 aydır sakat. Bugün Portekiz'e gitti tedavisi için. Belki 1 ay daha yok. Form tutması, ufaktan süre alması derken sezon bitecek.
Diğer as orta sahanı ise devre arasında yok fiyatına satıyorsun. Ama bu adamın yerine 10 gün içerisinde bi adam kiralamayı bile beceremiyorsun veya akıl edemiyorsun? Bu nasıl bi planlamadır ulan?

Birileri de çıkmış diyor ki FT var başımızda, kadro yeterli filan. Bu adam tanrı mı lan? Ne yapacak bitik Selçuk'a, meziyetleri kısıtlı Donk'a, Müzmin sakat Tolga'ya?

Kaç gündür içim içimi yiyor. Sinirden çıldıracağım. Bi takım bu kadar kendi ayağına sıkıp, şampiyonluğu kendi eliyle rakiplerine ikram eder mi? Allah kahretsin böyle işi.

Bu taraftar daha ne yapsın abi? Bi kampanya yapıyorsunuz, destek olun bize diyorsunuz storelara akın ediyor. Ne var ne yok alıyor. Siteyi çökertiyor. Mağazaları boşaltıyor. Öğrenci olanlar yemek/yol parasından kısıp biriktirdiğini kulübe feda ediyor ki takımım ite köpeğe maskara olmasın diye. Asgari ücretle çalışan adamlar bile kendine kıyafet almayıp anında storelara akın ediyor.

Bu çapsızlar ne yapıyor peki? Elleriyle şampiyonluğu veriyorlar. Bu mudur bu taraftarın hakettiği?

Bakıyorum buradaki dursun döneminde o haine sövme konusunda baya aktif olanlar çıkıp 2 kelam edemiyor, 3 maymunu oynuyor. 2 yüzlülüktür bu çok net bi şekilde!
Bir de suçu zırt pırt taraftara atan gerizekalı tipler var

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık tek çare Tolga ile Belhandanın Yanyana oynadığı Gomis-Feghouli ikilisiyle oynanacak asimetrik bir 4-4-2 ile yolumuza devam etmek. Ne diyelim Allah yolumuzu açık etsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra olan oldu destek vermeye devam ama ilk kötü gidişatta o Pollyannacılık oynayanlar ilk eleştiriyi yapacaklar göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt