Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuzuli para harcamadan populist davranmayan yeni yonetimi kutlarim

sol bek lazimdi , iyi kotu imkanlar dahilinde alindi

odemeler icin para lazimdi ve o paranin oyuncu satisindan gelmesi gerekliydi , bu da yapildi son dakikada bir puruz cikmadi ise

sonunda dogrulari yapan bir yonetim geldi galiba

orta sahaya topçu almazlarsa dogrulari yapmamis olacaklar

transfer yok renkdashlar

Yok sadece derbilerde zorlanmayacağız bana göre sıradan maçlardan bazılarıda zor geçecek ama yapacak bişey yok artık olan oldu,Ndiaye kendini yırttı gitmek için ve gitti Pokoyu kaçırmayacaktık en azından.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Venkööööööööööööööö iyi topçu yaw
Can, Ndiaye gidebilir. Sorun yok burada. Sorun bu çapsız yönetimin yerine oyuncu almayı becerememesi veya akıl edememesi.
Bi takım devre arasında Ndiaye-Fernando orta sahasından Selçuk-Tolga orta sahasına düşer mi? Bu nasıl bir şeydir? Biri çıkıp bana izah etsin ya.

Vainqueur'u anca taraftar aldirir... nasil mi? Burak Elmas ve Albayrak'a sosyal medyada mesaj yazarak.

Ha Tolga-Selcuk-Donk'dan biz memnunuz derlerse kendileri bilir. 1 ay sonra gorurum ben ozaman.

Kim feshetse kim boşa çıksa alalım diyorsunuz yav tamam orta saha yetersizde bu pc oyunumu arkadaş adam uyarmı karakterli mi alkolikmi sisteme uyarmı valahi komik oluyor bu iş bitti artık bu saatten sonra bize desteklemek düşer ..

Denayer'ın kayseri ve osmanlı maçlarından önceki performansını herkes hatırlıyor hatta bu adam bu takım seviyesinde değil diye konuşulurken bugün geldiği nokta en az 10 katı gelişme var. Osmanlı maçından önce Denayer kadroda görünce Serdar niye oynamıyor diye isyan edenler vardı çünkü her şey öyle bir ezbere dayalı ki serdar olmazsa puan kaybedecek bir hava yaratılıyor. Aynı şekilde Gomis yokken Eren'e güvenilmiyordu adam Kayseri maçında maçı aldırdı ve Osmanlı maçında ilk golde kilidi açtırdı. Bu ön yargıyı artık bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi ? Tarihimizin en çok transfer yapan hocası Fatih Terim var ama neden transfer yapılmıyor diye isyanlar var. Para yok bu kadar basit dursun gitmeden bırakılan enkazı temizlemeden yeni bir bina inşa edilemez daha 3-4 gün önce Osmanlıspor maçından sonra Terim bile sadece oyuncuların maaşları ödenmesi gerek transfer olmasa da olur gibisinden konuşurken bugün ekstradan nagatomo geldi ki o mevki için olmazsa olmazdı.

Bende transfer istiyorum ben de sneijder, drogba, melo tarzı yıldızlar istiyorum ama mevcut şartlarda olmayacağını da biliyorum hatta Terim'e sorsalar bu tarz oyuncular alalım diye anında alın der. Yönetim geldiğinde Ndiaye'yi bırakmayacağız diyorlardı ama Ndiaye bırakmadı takımı SATTI gitti, illa gitmek isteyen adama zorla kal denilmez ikna edemezsin ki adam Osmanlı maçına bile çıkmayacak kadar gitmek istiyordu en azından taraftara bir veda edebilirdi.

Oyuncu maaşlarının ödenmediğini 20 ocaktan sonra öğrendik o güne kadar her şey günlük gülistanlıkken bugün 11-12 m euro gibi ciddi bir rakam oyunculara ödeme olduğunu duyduk ayrıca vergi borçları var diğer borçları söylemeye bile gerek yok. Bugün Ndiaye gelen parasıyla kendi oyuncularımıza verip onların performansını daha da arttırmaya bakmalıyız. Denayer, Donk, Eren bunlar kamp döneminden sonra yükselişe geçtiler her oyuncu gerçek potansiyeline ulaşırsa transfere zaten ihtiyacımız yok artık tek yapacağımız destek olup belhanda, selçuk, tolga, donk gibi oyuncuların gerçek performanslarına yükselişini bekleyeceğiz tabi bu sürede zorlu maçlar olmadığı için büyük bir avantaja sahibiz

Terimde dediği gibi kulübe sonuna kadar destek olmalıyız hatta bu engelleri aşacaksak sadece teknik heyetle olmayacak yönetim, taraftar, teknik heyet hepsinin kenetlenmesiyle aşılır. Bu sene ki şampiyonluk çok kritik o yüzden takıma güvenelim ve güvenmeye devam edelim. Ndiaye gitti yerine gelecek hiçbir oyuncu da o enerjiyi sağlayamazdı ki gelen adam Ndiaye'yle kıyaslanmaya başlayacağı için sürekli eleştirilecek düzeyde olacaktı. O enerjiyi Kante gibi oyuncular verir pas kalitesi çok iyi değil ama enerji veriyordu. Bu saatten sonra önümüze bakalım ve şampiyonluğa giden yol da takımımıza destek verelim

Son düzenleme:
Alın şu Vainqueur'u Hamza hocam yine imdadımızı yetişti bu ikramı geri çevirmemek gerek

Sene sonu champ olamazsak kulübün satılma ihtimali var mı?Öyleyse şampiyon olamamak da çok da kötü olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Fuzuli para harcamadan populist davranmayan yeni yonetimi kutlarim

sol bek lazimdi , iyi kotu imkanlar dahilinde alindi

odemeler icin para lazimdi ve o paranin oyuncu satisindan gelmesi gerekliydi , bu da yapildi son dakikada bir puruz cikmadi ise

sonunda dogrulari yapan bir yonetim geldi galiba
Elindeki iyi orta sahani satarak yerine birini almayan yönetimi kutlayan bay eliti kutlarim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Venkör fernando yerine işimizi görür şimdilik, fernando gelince de Fernando-Venkör yaparız biraz defansif olacak ama bu lig için yeterli olur bence. Tabi alınmayacak ayrı konu.

Selçuk'ta beyin var kondisyon güç yok.
Tolga'da beyin yok Kondisyon güç var.

Allah sonumuzu hayır etsin.

nasri yada William Vainqueur'u alalım önce tffden transfer için uzatma talep edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt