Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amma kafa ütülediniz be.

Haber var mi diye giriyoruz nöbete herkes agliyor. Ndiaye ye (haberler dogruysa) 12 vermeseydin, Belhanda ya 8 vermeseydin simdi paran olurdu hatta o paralarla eksik noktalara yazin bile transfer yapabilirdin. Bol kepce sallarsan böyle olur iste, ne oyuncu alabilirsin ne de oyuncu maasi ödeyebilirsin.

Neredeyse her gelene minimum 2 Milyon € yilliktan kapiyi acti Dursun denen hain. Yillik 30-40 Milyon arasi maas bütcesi ile lokum gibi takim kurarsin ama biz bol kepce savurdugumuz icin 65 Milyon altinda kalmayi zarzor beceriyoruz. Düsük maas trendi baslatacagimiza yüksek maas trendine son hiz devam ediyoruz.

Atiyorum mesela gecen sene baslasaydik, Eren Serdar Tolga transferlerinde bu adamlara düsük maas vermeye, ve elindeki mevcut yüksek maasli oyuncularla ya ayrilmayi ya da daha düsük maastan kontrat revize etmeyi cok iyi bir baslangic olacakti. Hala ayni pislik devam ediyor.

Böyle olunca da "X bu kadar aliyor, Y gelirse tabi o da bu kadar bu kadar ister dogal olarak" laf salatasi basliyor. Atiyorum mesela Berlin de 500 bin alan Tolga ya 2 Milyon veriyorsun yahu, 4 katini veriyorsun adama. Vallah bu kadar rezilliklere ragmen bu kulübün yillardir batmamis olmasi muhtesem ötesi bir olay gercekten.

Bir de Riva olayi var daha. Koskoca araziyi satiyorsun nasil oyuncuya personle maas ödeyemeyecek hale gelmeyi basariyorsun sen arkadas. Cok ama cok büyük vurgunlar döndü Riva ihalesinde. Bunlarin bir bir kokulari cikacak daha siz bekleyin ve görün. Riva nin satisi kurtulusumuz olacak derken bitisimiz olacak bu gidisle.

Son düzenleme:
İş bitmiş. Problem kalmamis.[/QUOT...orta sahada iki gamsız belhanda ve donk'a kaldık.yerlileri zaten saymiyorum;Tolga üç beş maça sakatlanir, Selçuk zaten veteran.Allah sonumuzu hayretsin.artik her maç zor bizim icin.osmanli maçı da belli etti durumu.terim yine şapkadan tavşan çıkarır umarım.

Para harcamayan her yonetici bas tacimdir fakat farkli dusunen herkese de saygim var

klubun maddi durumuna herkes ilgili olmayabilir

Para harcamayan her yonetici bas tacimdir fakat farkli dusunen herkese de saygim var

klubun maddi durumuna herkes ilgili olmayabilir

Kulübün satılma imkanı var mı şampiyon olunamaması durumunda? Ve satılırsa kim talip olur?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi akşamlar

934b724177e3c9b2a5e0ced6178bac8d.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Alakasini anlamadim.

ırkçı hamza döneminde cok daha kısıtlı bir kadroyla sampiyon olduk fakat o sene inanılmaz da şanslıydık bu sene ise şans yanımızda denemez,her cephe düsman

SON DAKİKA: Aykut Kocaman: "Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin."

Yeni yönetimin transfer yapmaya niyeti yoktu terim heralde sol bekde isarci olunca bir tane getirdiler. Sol bek sorunu bir sekilde sezon sonuna kadar cözdük ama bu sefer daha önemli.olan orta sahada cok büyük bir güc kayibi yasadik fernandonun sakatligi uzamasi ile . Bana kalirsa yeni yönetimin kesin haberi vardi sakatlik uzamasindan ama aciklamayi bilerek bügün yaptirdilarki son dakika oldu, onun yerine oyuncu bulamadik diyebilmeleri icin. Yeni yönetim sinifta kaldi transfer konusunda. Ha hirsiz dursun kalsaydi büyük ihtimal ondanda transfer gelmiyecekti.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ortasahasız oynayacaz tek çare bu. Selçuk, tolga geriden topu alıp gomis/erene uzun atacak seken toplara prrsle kapıp gol arıyacaz. Tam terim taktiği, buligde her zaman iş yaptı yine yapar

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu da bir seçenektir ama yarıştığı kulvardaki bütün rakiplerinden daha yüksek tempoya sahip oyunculardan kurulu ve rotasyonu geniş takımlar için. Ben Öyle bir kadro göremiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt