Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
hakemler şaka mıT
R
T
S
P
O
R
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakemler şaka mıT
R
T
S
P
O
R
görüşmeler sürüyor diye açıklama yapmıştır ne bekliyorsunuz

Sallayarak bunu tutturma olasılığına inanıyorsun ama adamın duyum aldığına inanmıyorsun.Garip.göt iyi salladı ama tutturdu herhalde
Beyler slm,
Benim anlamadığım şu: Diagne satıldı, gelen bonservisin bir kısmı Luyindima için kullanıldı kalan para ile sağlam 6 numara alınma iyi bir forvet alınmaz. Ne alınacak? Falcoa bonservizsiz ise plan ne ? Tahmini olan var mı? Yoksa seneye kiralıklar giderse seneye ne olacak? Sadece para edecek defans kalıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
slm izmirli07 özel message yoluyla kimliğinin arkali önlü fotosunu göndermezsen banlamak zorunda kalacağımBeyler slm,
Benim anlamadığım şu: Diagne satıldı, gelen bonservisin bir kısmı Luyindima için kullanıldı kalan para ile sağlam 6 numara alınma iyi bir forvet alınmaz. Ne alınacak? Falcoa bonservizsiz ise plan ne ? Tahmini olan var mı? Yoksa seneye kiralıklar giderse seneye ne olacak? Sadece para edecek defans kalıyor.
Beyler slm,