Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 gol ile gecen sezonun gol krali olan oyuncuyu satamiyoruz saka gibi, ligde 29 macta 30 gol bir oyuncuya PL takimlarindan bile teklif yok, bizimkiler oyuncu satisi konusunda menajerler ile calismayi ogrenemediler gitti

biliyorum hocam tüm hesapları. onyekuru'yu hiç ortada yokken tutturmuştu bu hesap. ben ali naci'ye,nevzata,rodopa ne kadar güveniyorsam bu hesaplara da o kadar güveniyorum, yani hiç. o yüzden farketmiyor bana kaynağın ne olduğu. KAP gelene kadar no panic

Sali günü hayalim:

Sabah kahvaltidan sonra Gurrpegi ‚ver kirmiziyi‘ diyor. Forumda kaos. Seri deki heyecan. Ögle yemegi sonrasi pat teker teker yabanci basin haberleri giriyor. Ligue 1 TR hesabi SON DAKIKA giriyor. Oldumu lan acaba gerçekten diyoruz BAM L‘Equipe kirmiziyi veriyor. Teker teker Falcao çarsamba günü Istanbula haberleri çogalirken 19.05 de Resmi hesab Panter emojisi atiyor ve Forum çöküyor
Okurken yarısında ıslandım.

Sali günü hayalim:

Sabah kahvaltidan sonra Gurrpegi ‚ver kirmiziyi‘ diyor. Forumda kaos. Seri deki heyecan. Ögle yemegi sonrasi pat teker teker yabanci basin haberleri giriyor. Ligue 1 TR hesabi SON DAKIKA giriyor. Oldumu lan acaba gerçekten diyoruz BAM L‘Equipe kirmiziyi veriyor. Teker teker Falcao çarsamba günü Istanbula haberleri çogalirken 19.05 de Resmi hesab Panter emojisi atiyor ve Forum çöküyor
ıslandım ile ilgili görsel sonucu

Forumdaki gönderileri biritjirip okumayı seviyorum bu yüzden geriden geliyorum bu şeref yoksynu diagne ne adı çıktı böyle ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt