Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao isinin niye uzadigi cok belli degil mi?

Belli ki o Monaco'dan yeni sözlesme beklyior. Monaco'da belli ki suan kararsiz, baska forvet bulursa, alacak, alamazsa Falcao'ya 2 yillik daha sözlesme önerir ve biz yine sap gibi ortada kaliriz.

günaydın dostlar

benim de teçrübelerim ne kadar iyi kadro kurarsak kuralım diğer takımların yarışın içinde tutmak için TFF elinde geleni yapar.... bu yüzden lig hiç de kolay geçmiyecek haksızlıklar karşısında yine çıldıracaz
Aynen katılıyorum. Türkiyede futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur. Ama biz de her defasında hepsini birden yenerek şampiyon olmayı çok severiz.

Belli ki o Monaco'dan yeni sözlesme beklyior. Monaco'da belli ki suan kararsiz, baska forvet bulursa, alacak, alamazsa Falcao'ya 2 yillik daha sözlesme önerir ve biz yine sap gibi ortada kaliriz.
Ben monaconun çok da sözleşme uzatmak istediğini sanmıyorum

Rize den müriç ı almıyorsun kardeş. Koskoca falcao yu alıyorsun. Müriç bile 1 ay sürdü bırakta falcao da 3-5 hafta sürsün.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

günaydın dostlar

benim de teçrübelerim ne kadar iyi kadro kurarsak kuralım diğer takımların yarışın içinde tutmak için TFF elinde geleni yapar.... bu yüzden lig hiç de kolay geçmiyecek haksızlıklar karşısında yine çıldıracaz
Bence de.Hem bu var hem de rakipler çok kucumseniyor özellikle deplasmanlar bu sene çok daha zorlu olacak

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yusuf gittigine göre, TS'den cacik olamz bu sezon. Rakipsiz bir lige baslayacaz ama en büyük rakibimiz yine beceriksiz yöneticilerimiz :)

Umarım işler bu noktaya gelmişken, süreç Falcao'nun sözleşme uzatması ve bizim bir panik transferine yönelmemizle sonuçlanmaz. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşarız.

Rize den müriç ı almıyorsun kardeş. Koskoca falcao yu alıyorsun. Müriç bile 1 ay sürdü bırakta falcao da 3-5 hafta sürsün.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar Griezmann'i o sorunlu sözlesmesinden 1 haftada parayi yatirip aldilar. Muriqi meselesi yine bizim yöneticilerin sacmalamasindan dolayi uzadi. Aliyon mu almiyon mu? Biz aradan cekilseydik bu kadar sürmezdi. Beceremeyecegin ise girmeyeceksin.

Mehmet Özcan' ı tanıyor musun, yeterince izledin mi; yoksa konuşulanlara göre ezbere yorum mu yapıyorsun?!..

ben bizzat izleyenlerdenım hergun 2-3 mesajdan birinde mehmetin adını geciriyorum biz alamazsak bari rakipler almasın diyorum

net 3-4 90 dk macını izledim 6-8 numara arası cok tempolu ve sert bir oyuncu hucumsal olarakta iyi uzun pas atıyor

zaten bu cocugun ismini ortaya yabancılar cıkardı onlar izliyormus nice beles gibi bir rakama alacakken bizimkilerde duydu sulandı hemen

kesinlikle almalıyız okay yokusludan daha potansiyelli bence

En kötüsü de bu olur. Yani panik transferi. Ama sanmam. Bu yıl iyi bir planlama var gibi. Zaten Terim değişiklik sinyalini geçen yıldan vermişti. Plansız olacağını sanmıyorum. Ancak A B C seçenekleri arasında bazen süreç değişebilir veya uzar.

Bu bakayako chelseaden ayrilirsa talibi cok olur diyorlar ya kim talip olur milanmi intermi atleticomu bizden buyuk hangi kulubun orda acigi var bu gazeteciler rastgele salliyor bence

Falcao gelmezse Samatta gelmeli başka türlü bu yangın sönmez

Küfredip ceza yememe ramak kaldi, beni bile cileden cikaracaklar artik.

Cok akilsiz, mantiksiz, plansiz programsiz is yapiyorlar. Yine bütün hevesimizi kursagimizda biraktilar.

2-3 nokta atis yetecekken isler yine b.ka sardi. Bravo yönetim, bravo Fatih hoca!
eskiden fatih hoca konuşurda o da konuşmuyor şaka gibi

5.5 milyonu monaco verse zaten kalır müptelası mı Türkiye'nin ama monaco teklif yapmaya yanaşmaz bence
Aynen iste ben de onu diyorum. Monaco, Andre Silva cöpüne 30m bonservis ve 5m maas verecegine buna 6m maas 2 sene sözlesme oh mis, alan razi satan razi. Bence cok net bunun yoklamasi yapiliyor suan.

Simdiden kendinizi hazirlayin bu habere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt