Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Seri'yi Regista tabir ettiğimiz 3'lü orta sahanın göbeğinde oynattı. Stoperlerin arasına soktu. Acaba bi denemek içinmi dedim ama tamamen öyle oynattı. Bu bence orta saha transferi için oldukça önemli bir done.
Hocanın aldıracağı orta sahanın 8 numara olacağını düşünüyorum. Banega olur, Kondogbia olur yada başka biri. Nainggolan haberleri doğruymuş diyebiliriz buna ama gitti giden.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım işler bu noktaya gelmişken, süreç Falcao'nun sözleşme uzatması ve bizim bir panik transferine yönelmemizle sonuçlanmaz. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşarız.

Falcao'yu almadan Diagne'yi satmamak lazım. Burun kıvırıyoruz ama herhangi bir panik transferinden daha iyidir Diagne.
6 numarayı da kiralarsın olur biter.
FFP için de ufak bir açık bakiye kalıyor. Onu da bir şekilde halledersin.
Mesela Yunus'u 3m Euro'ya satıp 5m Euro'ya geri alma maddesi koydurursun, olur biter.

Değişen hiçbirşey yok.Neredeyse lig başlayacak hala çok eksikler var.
Donk konusunda zaten burada anlamadığım şekilde çok fazla hayranlık mevcut.

Ama şurası bir gerçek.Bu takım sahay iyi yayılamıyor.Transferler tamamlansa bile bu şekilde sahaya yayılırsak sıkıntı büyük.Bunu hocanın artık çözmesi gerekiyor.
ileri uçtaki forvet hayvan gibi tek başına koşuyor.rakip çok rahat kırıyor o presi.Takım olarak sahaya iyi yayılıp doğru presi yapmak gerekiyor.
Pana bile bizden daha organizeydi.

Gündem olması gereken asıl konu bu. Transferle falan çözülecek bi sıkıntı değil bu. Oyun olarak 1 buçuk senedir o kadar kötüyüz ki Yunan ligini 6. bitirmiş Pana bile çok büyük bi üstünlük sağlıyor. Kendi sahamızda atak yapamadık neredeyse. Top rakipteykense topu almamız bir mucize gibi gözüküyor. Sahaya hiçbir şekilde yayılamıyoruz. Bunun DOS la falan da alakası yok Donk-Fernando beraber oynarken de böyleydi bu. Yapabileceğimiz en büyük transfer Fatih hocaya taktiksel olarak yardımcı olabilecek iyi bir yardımcı antrenördür.

Falcao isinin niye uzadigi cok belli degil mi?

Belli ki o Monaco'dan yeni sözlesme beklyior. Monaco'da belli ki suan kararsiz, baska forvet bulursa, alacak, alamazsa Falcao'ya 2 yillik daha sözlesme önerir ve biz yine sap gibi ortada kaliriz.

Monaco uzatmak istese, coktan yeni sozlesme teklif ederdi

iyi ya da kötü iki tane santrforumuz var panikleyeceklerini sanmıyorum

Diagne'nin şu saatten sonra kalacağını sanmıyorum. Kalsa bile faydalı olma ihtimalini taraftar yaklaşımıyla ciddi anlamda düşürdük. Mitro dersen onun da pek futbolda gönlü yok gibi. Forvet için Babel ilk planda diye düşünüyorum. Forvet alternatifi olarak düşünülecek Babel ile kupa ve ligin ilk maçların as olarak çıkacağız muhtemelen. Forvet ve 6 numara transferlerini bir an evvel bitirmemiz lazım. Yoksa yangın tayfaya katılanların sayısı ilk puan kaybında tavan yapacak.

Falcao isinin niye uzadigi cok belli degil mi?

Belli ki o Monaco'dan yeni sözlesme beklyior. Monaco'da belli ki suan kararsiz, baska forvet bulursa, alacak, alamazsa Falcao'ya 2 yillik daha sözlesme önerir ve biz yine sap gibi ortada kaliriz.
zannetmiyorum ya sözleşme önericek olsalardı çoktan önerirlerdi

Hoca Seri'yi Regista tabir ettiğimiz 3'lü orta sahanın göbeğinde oynattı. Stoperlerin arasına soktu. Acaba bi denemek içinmi dedim ama tamamen öyle oynattı. Bu bence orta saha transferi için oldukça önemli bir done.
Hocanın aldıracağı orta sahanın 8 numara olacağını düşünüyorum. Banega olur, Kondogbia olur yada başka biri. Nainggolan haberleri doğruymuş diyebiliriz buna ama gitti giden.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
NAinggolan müthis olurdu o 6 no'da.

Falcao'yu almadan Diagne'yi satmamak lazım. Burun kıvırıyoruz ama herhangi bir panik transferinden daha iyidir Diagne.
6 numarayı da kiralarsın olur biter.
FFP için de ufak bir açık bakiye kalıyor. Onu da bir şekilde halledersin.
Mesela Yunus'u 3m Euro'ya satıp 5m Euro'ya geri alma maddesi koydurursun, olur biter.

Diagne kimseyi almadan gitmemeli konusu doğru ama hiçbir şekilde fayda alabileceğimizi sanmıyorum. Zaten sıkıntılı bir karakter, üzerine biz de taraftar olarak transfer döneminde fazlasıyla gittik. Süreci her zaman olduğu gibi kötü yönetiyoruz. Zararlı çıkan yine biz olacağız. Zararına da olsa elden çıkaracağımızı düşünüyorum.

Butun bakayoko videolarini izledim sabirla

1 Adam bizim istedigimiz hizli cabuk top kesen alip giden bir adam degil bildigin agir hatta donktan daha agir

2 kuvvetli cok kuvvetli ama o boy fizige kivrakligi eksik tabiki

3 elde donk varken ayni tip bir adami neden alalim

sacma geliyor bana bize bennaccer gibi adam lazimdi bu bakayoko gelecekse donk oynasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt