Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera mariano luyi marcao naga bakayoko seri belhanda babel fegh falcao

uğur perreira le campi novak onazi mikel sosa abdülkadir nwakeme sorloth

alttaki takım potansiyelli de üstteki takımı geçip nasıl şampiyon olacak

Gençlik foruma kamp kurdunuz. Gidin bir hava alın. Piknik yapın,kız arkadaşınızla karınızla gezin tozun. Kafayı yiyeceksiniz.

MARABA

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

EBJZxPcWkAIMNvm

Ahahaha

bu eskisehirdeki cocuğu ızledınmı veya bi fikrin varmı kendısıyle alakalı
işimize yaramazmı

Eskişehirli olduğumdan geçen sene birçok maçı izledim trtde, malum sorunlardan dolayı genç kadroyla maçlara çıkıldı ilk yarı. mehmet de çok göze batan bi oyuncuydu, büyük takım potansiyeli var bence ama hazır bir oyuncu diyemem daha yolu var. asıl sorun bizim kadro planlamasında.
M. Özcan gelişimi devam eden bir genç ama mevcut kadromuz baya üst düzey hale geldiği için direk 11 e yazmak zor. DOS alternatifi olarak mehmeti kullanacaksak bir de sağlam yabancı alınacak anlamına gelir. O bölgeye bu 2 transferi yaptık diyelim Bu durumda Donk ne olacak, hadi Selçuku geçtim, orası için düşünülen gençler var daha. Kendi altyapımızın, misal Mustafa Kapı nın önünü kesmezmi vb vb. sorular geliyor aklıma. Donk-Selçuk son senesi deyip bu sene takıma ısındırılabilir, Fatih hoca düşünür herhalde bişeyler

Spordan geldim gelişmeleri söyleyebilirseniz memnun olurum.

Şu emre Bolu biraz araştırayım dedim. Nereden kimlerden nasıl birden TV ekranlarına çıkabilmiş diye. Bir kaç yılla kadar ortalıkta yoktu bu Tv'de.

İlginç şeyler buldum.

Adam eskiden Fotomaç yazarı olarak çalışmış ve hayali röportaj ve hikayelere sürekli imza atmış.

Bir kaç futbolcuda tepki göstermiş buna açık açık. Sahtekarın teki işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt