Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün futbolla ilgilenen her insanın bildiği futbolcu alıyoruz. Kolombiya'da rastgele bir eve girsek muhtemelen duvarda posterini görürüz. Demem o ki GEL DE UYU UYUYABİLİRSEN...

emre-mor-messi_1.webp

Tetteh gelse harika bir iş yapılmış olur. Tetteh 7.5 falan diye haberler çıktı. Neden olmasın değişik bir oyuncu..

La harbiden mirallasta bize yürüyor ya oğlan kıskandı falcaoyu yabancı sınırı olmasa gelsin isterdim mirallasi

Forumu sürekli okurum ama pek yazmadım şimdiye kadar.
Ümit hoca huqqastuttgart'ın sahibi Ayhan Yıldız'la beraber Heidenheim-VFB Stuttgart maçını izlemiş. Başka bişey bilmiyorum bu konuda ama buraya yazmak istedim.

Süleyman Bayram = GSHastasi? yaptigin calismalar cok kaliteliydi herzaman abi :)

Fener şampiyon olmazsa Ali Koç'un ayağına teneke bağlayıp kovalarlar , bunu da yaz.
Ki olamayacak.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

koç, a.yı ‘nın izinden yürüyüşünü sürdürüyor. Şimdiden iç ve dış düşmanlardan bahsetmeye başladı bile.
Ve Tıpkı a.yı gibi koç da koltuğa yapışacak ve ne kadar başarısız olsa da gönderemeyecekler. Ettikleri küfürlerle kalacaklar. O yüzden kendi bırakmadan gönderilebileceğine inanmıyorum

Yanlız Emre M. daki top tekniği ve dribling kabiliyeti hakikaten bu dünyadan değil.

Nerdeyse Messi kalitesi. Bir hızlanma ile 2-3 oyuncu yu leblebe kıvamında pat diye geçiyor.

Basit oynama, Pas ve Şut meselesini Terim hallederse 50 Mil. Avroluk oyuncumuz olur.

Salı gün KAP(lar) gelir. Pazartesi akşam kokusu çıkar.

Yarın çok hareketli geçecek... Dana nın kuyruğu kopacak..

Screenshot_20190805-002809.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt