- 27 Ocak 2010
- 139.713
- 106.100
- 5.648
Bugün futbolla ilgilenen her insanın bildiği futbolcu alıyoruz. Kolombiya'da rastgele bir eve girsek muhtemelen duvarda posterini görürüz. Demem o ki GEL DE UYU UYUYABİLİRSEN...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TRT spor ahmet bulutu havaalanında yakalamışSpordan geldim gelişmeleri söyleyebilirseniz memnun olurum.
Mehmet topali mi kastetti acabaAdam resmen geldi demiş h.o
Sagdan messiye soldan klose benziyordu,monalisa tablosu gibiydi ama topculugu bir boqa benzemiyordu.
Forumu sürekli okurum ama pek yazmadım şimdiye kadar.
Ümit hoca huqqastuttgart'ın sahibi Ayhan Yıldız'la beraber Heidenheim-VFB Stuttgart maçını izlemiş. Başka bişey bilmiyorum bu konuda ama buraya yazmak istedim.
Fener şampiyon olmazsa Ali Koç'un ayağına teneke bağlayıp kovalarlar , bunu da yaz.
Ki olamayacak.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biz biralar bu herifle ilgileniyorduk galiba rengim değil miLa harbiden mirallasta bize yürüyor ya oğlan kıskandı falcaoyu yabancı sınırı olmasa gelsin isterdim mirallasi
Süleyman Bayram = GSHastasi? yaptigin calismalar cok kaliteliydi herzaman abi![]()
İsmi geçiyordu sanki yanılmıyorsam Aysal dönemlerinde dursun donemundede anıldı baya sağlam oyuncu şuan düşüşte biraz o dönem gelmek istemediyse veya direkten döndüyse falcaoya olan ilgiyi görünce üzülmüştürbiz biralar bu herifle ilgileniyorduk galiba rengim değil mi