- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Falcaoyla ilgili gelişmeleri yazdım 3 twett iyi geceler renktaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere'de transfer dönemleri bitmek üzere herkes Falcao konsantre olmuşken Bakayoko gelirse Avrupa ve lig de güzel sonuçlar gelirDüştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz.
Şeref Aydın'da Bakayoko,Wanyama,Schnerderlin isimlerini vermiş. Ali Naci de premier ligi işaret etmişti muhtemelen buradan gelecek 6 no.
Şöyle bir ortamda şu lafı etmen kusura bakma ama akıllara tek bir soru getiriyorfalcao işi yatmış geçmiş olsun bir bardak soguk su içiniz
Vaaayyyyy Apo dan Monaco ya tehtit :O
Evet, kullanabiliyoruz. Diagne satışı Ocak ayında olsa bile gelir gideri düzeltmiş oluruz zaten.@Uğur İz Şimdi bu Diagne'yi son dakika satarsak yerine de bu transfer dönemi parayı basacak adam-adamlar olmaz ve yetişmez ise devre arasında bu para kullanılabiliyor mu? Az önce baktım anlaşmaya da oluyor sanırım. Bu çok eşli Marabacının pek gitmeye niyeti yok bizi süründürecek gibi çünkü yönetim buna güvenip sakata gelmesin.
@Uğur İz Şimdi bu Diagne'yi son dakika satarsak yerine de bu transfer dönemi parayı basacak adam-adamlar olmaz ve yetişmez ise devre arasında bu para kullanılabiliyor mu? Az önce baktım anlaşmaya da oluyor sanırım. Bu çok eşli Marabacının pek gitmeye niyeti yok bizi süründürecek gibi çünkü yönetim buna güvenip sakata gelmesin.
Aynen, dediğiniz gibi. Bir sezonun transfer dönemini kapsıyor. 2019-2020 içinde kullanabiliyoruz bu parayı.Sanki Uefa Mayis'tan Mayis'a bakiyordu ama emin degilim
RADAMEL FALCAO GALATASARAY da imza Ahmet DENİZCİİlk Ahmet Deniz duyurdu ondan sonra Ahmet bulut açıklama yapmak zorunda kaldı
@Uğur İz Şimdi bu Diagne'yi son dakika satarsak yerine de bu transfer dönemi parayı basacak adam-adamlar olmaz ve yetişmez ise devre arasında bu para kullanılabiliyor mu? Az önce baktım anlaşmaya da oluyor sanırım. Bu çok eşli Marabacının pek gitmeye niyeti yok bizi süründürecek gibi çünkü yönetim buna güvenip sakata gelmesin.
Ne garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burdaİlk Ahmet Deniz duyurdu ondan sonra Ahmet bulut açıklama yapmak zorunda kaldı
hisss kardes zülfo aga bizim kırmızı cızgımızNe garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda
üstad sen bunlara bakma seni çekemiyorlarNe garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda
Ne garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda
Ekside olursak Avrupa kupaları için yeni oyuncuların lisans sorunu oluyor diye duymuştum