Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Falcaoyla ilgili gelişmeleri yazdım 3 twett iyi geceler renktaslar

komik kangal ile ilgili görsel sonucu

Düştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz. :D

Şeref Aydın'da Bakayoko,Wanyama,Schnerderlin isimlerini vermiş. Ali Naci de premier ligi işaret etmişti muhtemelen buradan gelecek 6 no.
İngiltere'de transfer dönemleri bitmek üzere herkes Falcao konsantre olmuşken Bakayoko gelirse Avrupa ve lig de güzel sonuçlar gelir

@Uğur İz Şimdi bu Diagne'yi son dakika satarsak yerine de bu transfer dönemi parayı basacak adam-adamlar olmaz ve yetişmez ise devre arasında bu para kullanılabiliyor mu? Az önce baktım anlaşmaya da oluyor sanırım. Bu çok eşli Marabacının pek gitmeye niyeti yok bizi süründürecek gibi çünkü yönetim buna güvenip sakata gelmesin.

@Uğur İz Şimdi bu Diagne'yi son dakika satarsak yerine de bu transfer dönemi parayı basacak adam-adamlar olmaz ve yetişmez ise devre arasında bu para kullanılabiliyor mu? Az önce baktım anlaşmaya da oluyor sanırım. Bu çok eşli Marabacının pek gitmeye niyeti yok bizi süründürecek gibi çünkü yönetim buna güvenip sakata gelmesin.
Evet, kullanabiliyoruz. Diagne satışı Ocak ayında olsa bile gelir gideri düzeltmiş oluruz zaten.

Sanki Uefa Mayis'tan Mayis'a bakiyordu ama emin degilim

Ekside olursak Avrupa kupaları için yeni oyuncuların lisans sorunu oluyor diye duymuştum

İlk Ahmet Deniz duyurdu ondan sonra Ahmet bulut açıklama yapmak zorunda kaldı
Ne garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda

Ne garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda
hisss kardes zülfo aga bizim kırmızı cızgımız

Çok soru geldi abi bu Monaco’da bulunan 3 kişilik ekip kim diye yaptığım istihbaratlar sonucu bu ekibin Oğuz Sürücü , uA Celil Şakar ve Bilal Bayar olduğu bilgisini almış bulunmaktayım. Falcao konusunda uzak değiliz dediler bekleyelim görelim

üstad sen bunlara bakma seni çekemiyorlar

Zülfo aga en azından dürüst kaynağı konusunda :d

Ekside olursak Avrupa kupaları için yeni oyuncuların lisans sorunu oluyor diye duymuştum

Ha evet o da olabilir. Onu da artık Yunus,Mariano,Linnes veya başka bir sürpriz topçu elden çıkarıp kapatırız belki bu yaz için. Yönetim Diagne'ye güvenmiyor o yokmuş gibi hesabını yapıyor diyorlardı. Diagne'nin gelirinin kendisinin alınması gibi panik transferlerle heba edilmesini istemem en kötü devre arası değerlendiririz. Ya da panik davranıp gelen teklif 9m'ye elden çıkaracağız alternatifler bunlar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt