Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.917
- 7.824
- 843
Biraz bohemlik diyebilir miyiz? Asamoah olayında da böyle bi durum olmuştu. Bu dönemlerde yapılmaması gerek.Tesadüf olarak atılmıştır yav abartmayın bu kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz bohemlik diyebilir miyiz? Asamoah olayında da böyle bi durum olmuştu. Bu dönemlerde yapılmaması gerek.Tesadüf olarak atılmıştır yav abartmayın bu kadar.
Antudan secmeler
|
|
Selamun aleykum renktaslar iş yoğunluğundan uzak kaldım gündemden falcao olayında var mi duyum yeni bir haber falan özgür aytenden yada şeref aydın bir sey dedi mi
Seri ne zaman açıklanmıştı?Resmi site en son 23 temmuz’da 09:06’te günaydın yazısıyla geçikmiş.
Gerisi hep aynı şekilde 09:00
not: evet delirdim.
öyle bişe mümkün değildir oto paylasım yapıyordur hesap her gün tam 09.00 da.admin uyuya kalmıştır.
cenki alıp yedek oturtacak bir türk takımı yok şu an
hoş falcao geldi büyük ihtimalle boşuna konuşuyoruz
O baya duyum olarak verildi resmi sitedenaynısını asamoh için de düşündük yok güneş sol bek tarafına vuruyor falan sonuç hüsran oldu.Uğraştığımız şeylere bak

Antudan secmeler
Cole Phelps - 04.08.2019 18:28![]()
![]()
bir mucize olmazsa ve şampiyonlar liginden ilk turda elenirse gs çok rahat şampiyon olur bu sene de.
FBamigo - 04.08.2019 13:09![]()
![]()
Defansiz sampiyon olmaya cidden inaniyormusunuz?![]()
FBYucel - 04.08.2019 13:30![]()
![]()
ilk 6 haftada‚ zorlu rakipler var‚ Başakşehir‚ Trabzonspor‚ Alanya ve 6-Saray‚ ki 6. haftada Gaysaraya karşı hezimet yaşarsaz (ki şuanki defanstaki oyuncularla olasılık çok yüksek) ve önceki maçlarda pek iyi performans gösteremezse takım‚ taraftar stadı basar ve Alisi‚ Ersunu‚ Comolli si kaçacak yer arar ve Aziz Yıldırım kehaneti tutar.
Serhathodja - 03.08.2019 14:43![]()
![]()
Bu takım ilk ikiye giremez.
batug - 03.08.2019 12:50![]()
![]()
Şuraya not düşiim..
An itibariyle bu kadro ve bu mülayim yönetim ile..
FB Şampiyon olamaz!
Haa iki sağlam stoper gelir..
Biede torbadan tavşan çıkaran bi abi bulurlar..
O zaman iş değişir..
Günaydın hayırlı nöbetler.0909 mevzusu nedir?